“Події 17 жовтня є тривожним дзвінком для нинішньої влади” © ?!

Дмитро Вовнянко

Колись цілком об’єктивний блогер і журналіст Денис Казанський заявив: “події 17 жовтня є тривожним дзвінком для нинішньої влади, адже вони свідчать про те, що суспільство незадоволене тим, як президент і його соратники виконують свої обіцянки”.

Угу. Те що після реклами в платному секторі ФБ і Ютуба, після перфомансів Саакашвалі на кордоні і в містах України, після полум’яних закликів Єгорки Соболєва і комбата Лушпайки, після Найєма, який особисто роздавав листівки у метро, на акцію під ВР стяглося ТИСЯЧА людей (саме так – тисяча, 0,034% населення Києва, не було там ніяких п’яти тисяч), є справді тривожним дзвінком для влади. Дзвінком, що ще рік в такому режимі, і лідерам опозиції доведеться охорону виділяти – пересічних громадян вони задовбають остаточно. А там справді повстане питання про необхідність адекватної опозиції в країні, бо очевидно – нинішня опозиція здатна лише дискредитувати інститути влади, а не готуватися їх очолити.

Хоча журналістам які побачили під ВР “п’ять тисяч” і не побачили фінансів влитих в рекозлюцію – цього і не збагнути.

Особливо якщо для цих журналістів нахабне порушення кордону, здійснене руками Саакашвалі – то “порушення з крайньої необхідності”.

Автор