Згурівська ДЮСШ забезпечена тимчасовими приміщеннями для занять дітей, школу після пожежі відбудують (фото)

26 жовтня за дорученням Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, комісія на чолі з першим заступником Міністра Ігоря Гоцула відвідала місце надзвичайної ситуації, яка виникла 25 жовтня з будівлею Згурівської дитячо-юнацької спортивної школи в Київській області.

Перший заступник Міністра разом із керівництвом району оглянули місце пожежі, внаслідок якої було зруйновано приміщення ДЮСШ. Ігор Гоцул також провів нараду з головою райдержадміністрації Валерієм Мозговим, головою районної ради Олександром Івченком, заступником голови адміністрації Юрієм Малафієм, в ході якої обговорили питання відбудови ДЮСШ та забезпечення прав вихованців і тренерів школи.

Разом з місцевою владою розробили комплекс заходів, які спрямовані на вирішення цього питання. Усі діти та тренери забезпечені тимчасовими приміщеннями для занять. Готується проектно-кошторисна документація для відновлення спортивної інфраструктури. Міністерство буде підтримувати відповідні ініціативи району”, – зазначив Ігор Гоцул.

Представники Міністерства і керівництво району визначилися з напрямком будівництва нового сучасного спортивного комплексу, футбольного міні-поля зі штучним покриттям, а також реконструкції стадіону. На відновлення передбачається залучити кошти бюджетів усіх рівнів, зокрема, шляхом подання відповідних проектів на програму відродження спортивної інфраструктури Державного фонду регіонального розвитку.

Джерело