Поліція Києва активно бере участь у розслідуванні теракту (відео вибуху, брифінг)

Внаслідок вибуху загинули двоє людей, загальна кількість постраждалих – п’ять осіб. Про це Голова Національної поліції України повідомив сьогодні, 26 жовтня, під час робочого візиту до Вінниці.

За словами Сергія Князєва, Генеральна прокуратура кваліфікувала вчорашній вибух у Києві як теракт. Розслідування у цій справі здійснюють слідчі столичного управління Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури Києва. Працівники поліції Києва увійшли до складу слідчо-оперативної групи і разом з представниками інших правоохоронних відомств виконують комплекс необхідних слідчих дій – від збору речових доказів до встановлення і переслідування зловмисників.

Сергій Князєв наголосив, що внаслідок вибуху загинули два працівника поліції.

«Так сталося, що під час цього теракту повертався додому капітан поліції міста Києва, який метрів сто не дійшов до свого дому», – повідомив глава Нацполіції, додавши, що після вибуху всього постраждало п’ять осіб, один з постраждалих – народний депутат України.

Сергій Князєв зазначив, що зловмисники дистанційно увімкнули вибуховий пристрій, встановлений на припаркованому біля місця вибуху моторолері. Глава Нацполіції також додав, що оприлюднювати більше інформації є поки недоцільним.

Нагадаємо, вчора у Києві стався вибух, внаслідок якого один чоловік загинув.

 

Джерело


СБУ і прокуратура провели брифінг щодо вибуху на Солом’янці (відео)

Що таке доля. Вчора сидів тут,у своїй приймальні на Еспресо,працював . Ввечері запросили в ефір Прямого. Кабінет прошило…

Posted by Mykola Kniazhytsky on Donnerstag, 26. Oktober 2017

Автор