Сергій Князєв та Андрій Крищенко провідали правоохоронців, які постраждали під стінами ВР України (фото, відео)

Одному з поліцейських глава відомства вручив погони, а його колезі – відомчу відзнаку МВС України.

Голова Національної поліції України Сергій Князєв та заступник глави Нацполіції-начальник поліції Києва Андрій Крищенко відвідали трьох правоохоронців, які перебувають у відомчому лікувальному закладі. Двоє поліцейських і боєць Національної гвардії постраждали від дій окремих мітингувальників під стінами Верховної Ради України.

Глава Національної поліції вручив нагрудний знак МВС України «За відвагу в службі» 25-річному бійцю полку поліції особливого призначення з Кіровоградщини Ігорю Яценку. У 2014-2015 році він проходив службу у складі сил АТО на сході України.

Ігор Яценко отримав тілесні ушкодження 17 жовтня під час сутички між учасниками акції під стінами ВР і правоохоронцями, які забезпечували публічну безпеку і порядок на цій акції.

Крім того, Голова Національної поліції України Сергій Князєв присвоїв спеціальне звання «капітан поліції» Михайлу Сидоренку – дільничному офіцеру Подільського управління столичної поліції. Він потрапив на лікування внаслідок отримання тілесних ушкоджень на вулиці Грушевського вчора, 22 жовтня.

Джерело

Додатково

Внаслідок штовханини біля Верховної Ради України постраждав поліцейський (фото)