Перемога, яку, схоже, ніхто не помітив

П’ять днів тому ЗМІ оголосили, що банди ДиРи заявили про націоналізацію всього майна України аж до залізниці. Що це означає? Що все те майно держави Україна і українського бізнесу яке залишилося на окупованих теренах, банди ДиРи вирішили пограбувати остаточно.

Сьогодні на контактній групі представники України (конкретно – пенсіонер Кучма) заявили, що такий крок Україна розцінить як повний демонтаж Мінських угод.

Зрозуміли? Демонтаж. Повний. А що таке демонтаж Мінських угод? А це війна, друзі мої. По-факту Україна бандам ДиРи (читайте – Москві) пригрозила наступом.

І як відреагували банди ДиРи і Москва? Москва визнала, що такий крок суперечить Мінським угодам. Не дивно, що терористи ДиРи зразу ж заявили що інформація про націоналізацію не відповідає дійсності.

Що це означає?

Що:

а) повороту до війни Москва не хоче і уникає. Так стріляють на лінії розмежування, терористи стріляють, наші стріляють… Перестрілка – не наступ;

б) бойовики визнали що майно захоплене ними – їм не належить. Тобто за все пограбоване Україна може подавати (і обов’язково подасть) у міжнародні суди. Тобто Росії, до якої власне вивозять награбоване доведеться його компенсувати.

Одні тільки розстріляні з танків і попиляні на брухт вагони коштують немаленьких грошей. А там – поруйнувані війькові містечка і вкрадена техніка. А там уже кілька заводів вивезли. І за все доведеться платити. Москві.

Круто?

Автор