Є така професія – боротися зі “злочинною владою”

Дмитро Вовнянко

Всі наміри ливарюціонерів від Гриценка до Лещенка і від Саакашвілі до Шабуніна розбиваються о просте питання: “А далі що?”

Ну, от повалили ви злочинну владу, а що далі станеться?

На це запитання об’ємну відповідь нещодавно дав Мустафа Найєм, мовляв – повалимо і народ обере нову владу. На виборах.

А тепер обміркуємо. ВСІ серйозні рейтинги називають трьох фаворитів майбутніх виборічих перегонів, з яких власне і буде обирати народ. Це БПП, “Батьківщина” і Опозиційний блок. Уявимо на мить, що БПП вибори не виграє. Хто прийде до влади? Відповідь, або юлькани, або оппачі. Насправді – різниця не така вже велика. А враховуючи вже існуючий прецедент спроби ПРиБЮТу – нема гарантії, що тепер його таки не реалізують.

Чи розуміють все це ливалюціонери? А ви самі себе запитайте. Гриценко, Наливайченко – ці люди очолювали силові відомства. Вони – діючі політики. Лещенко, Гацько, Найєм – вони журналісти і громадські активісти з величезним стажем. Вони НЕ можуть не розуміти, між ким і ким відбувається вибір насправді.

Їхнє “проти злочинної влади” українською перекладається як “за Тимошенко” і “за регіоналів” – тільки вголос сказати вони це не наважуються. Аж надто підмочена репутація у тих, за кого вони топлять.

Але й це ще не кінець. Не називаючи імен тих, для кого вони брукують шлях до влади, частина ливалюціонерів свідомо намагаються уникнути відповідальності, аби скинути її на вібір народу, а невдовзі почати не менш запекло критикувати нову владу. Замовник знайдеться – не сумнівайтеся.

Все просто. Бо опинитися біля верстата, на укладанні бізнес-угод, або на організації певного виробництва для них – страшний сон. Крім боротися зі “злочинною владою”, більше вони не вміють НІ ЧОРТА.

Фото © Facebook Олександр Рудоманов,    Євген Манженко,   Дмитро Гейко

Рядами стоять учасники акції біля "двох гусєй"

Posted by Олександр Рудоманов on Montag, 16. Oktober 2017

ЛГБТ підтягнулися

Posted by Олександр Рудоманов on Dienstag, 17. Oktober 2017

Армія Рабіновича шикує ряди на спонтанну народну революцію в своїх традиційних намолених місцях. Навколо бігають сотники…

Posted by Євген Манженко on Montag, 16. Oktober 2017

Перші протестувальники на виході з Майдану вже зібралися

Posted by Олександр Рудоманов on Montag, 16. Oktober 2017

Шоу коунов, сегодня вновь на арене

Posted by Дмитро Гейко on Montag, 16. Oktober 2017

Автор