Виступ Петра Порошенка в ПАРЄ (відео, наживо)

У світі навряд чи знайдеться інший настільки показовий приклад такої держави як Україна, яка вимушена одночасно боротися одразу на двох фронтах. На фронті протидії зовнішній військовій агресії, за відновлення суверенітету та територіальної цілісності держави. Та на фронті здійснення складних та комплексних реформ. На засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи обговорюємо можливості для відповіді на російську агресію.There is hardly more evident example of a nation than Ukraine, which has to fight a two-front war at the same time. On the front of countering external military aggression, restoration of sovereignty and territorial integrity. And on the front of implementing difficult and complex reforms.

Posted by Петро Порошенко on Mittwoch, 11. Oktober 2017

“У світі навряд чи знайдеться інший настільки показовий приклад такої держави як Україна, яка вимушена одночасно боротися одразу на двох фронтах.

На фронті протидії зовнішній військовій агресії, за відновлення суверенітету та територіальної цілісності держави. Та на фронті здійснення складних та комплексних реформ.

На засіданні Парламентської асамблеї Ради Європи обговорюємо можливості для відповіді на російську агресію.

There is hardly more evident example of a nation than Ukraine, which has to fight a two-front war at the same time.

On the front of countering external military aggression, restoration of sovereignty and territorial integrity.

And on the front of implementing difficult and complex reforms.”

Текст © Facebook Петра Порошенко

 

Додатково

Під час виступу в ПАРЄ Президент Порошенко зосередився на всіх болючих і важливих темах, на зовнішніх загрозах з боку Р…

Posted by Iryna Gerashchenko on Mittwoch, 11. Oktober 2017

Автор