БабЮля-працентщіца

Дмитро Вовнянко

О скільки відкриттів тих дивних! В мережі з’явилася інфа, що родина Юлії Тимошенко отримала дохід у 2,4 млн грн. з мережі ломбардів “Дешева готівка”.

Схема виглядає так. Дохід родина бабЮлі отримала від кіпрської компанії Diafox Consulting Limited, а та є власником зазначеної мережі ломбардів. І цим зв’язок ломбардів з родиною Тимошенко не обмежується. Розташований ломбард за адресою вул. Героїв Севастополя 48, оф. 207, в будівлі, що належить екс-нардепу “Батьківщини” Костянтину Бондарєву там же – офіс Київського обласного відділення партії “Батьківщина”, очолює яке той таки самий екс-нардеп Бондарєв. Там же – приймальня народного депутата “Батьківщини” Сергія Власенка.

Мушу нагадати, лихварство – бізнес не надто чистий. Іслам лихварство категорично засуджує. В іудаїзмі заборонено позичати гроші під відсоток єдиновірцям. Та й з християнством не все просто. “Кожному хто просить у тебе давай, і від того хто взяв твоє не вимагай назад” – Євангеліє від Луки 6:30.

Кавалеру ордену святої великомучениці Варвари (від УПЦ-МП) Юлії Тимошенко не зле пам’ятати про це.

Зате можу запропонувати юльканам класну передвиборчу технологію. Тому, хто приведе 5 осіб, що проголосували за “Батьківщину” – в ломбарді юльканів списується 1000 грн боргу. Хто десять – 5000. І так далі.

І наостанок. Знаєте звідки інфа? Від Деніса Бігуса. Невже і він подався в порохоботи? Не знаю прямо, що сказати.

Автор