Делегація Посольства Японії в Україні відвідала Східне регіональне управління Держприкордонслужби (фото)

Учора, в ході робочої поїздки на Харківщину, Східне регіональне управління Держприкордонслужби України відвідала офіційна делегація Посольства Японії в Україні, на чолі з заступником Голови дипломатичної місії в Україні Посольства Японії в Україні, Міністром-Радником Мічіо Харадина.

Під час зустрічі начальник Східного регіонального управління Держприкордонслужби України Сергій Бідило ознайомив усіх присутніх із особливостями оперативно-службової діяльності органів охорони державного кордону.

Крім того,  в ході робочого візиту, іноземні гості відвідали міжнародний пункт пропуску «Гоптівка» та місцевий – «Журавлівка», ділянку зеленого кордону відділу «Дергачі» Харківського прикордонного загону. В пунктах пропуску членам делегації було продемонстровано порядок оформлення осіб та транспортних засобів з використанням сучасних технічних засобів в режимі реального часу, їх фортифікаційне облаштування, елементи інтегрованої системи охорони державного кордону, системи відеоспостереження, сигналізаційні засоби, укриття для подорожуючих, оборонні споруди тощо.

На зеленій ділянці делегації було презентовано інженерно-технічне облаштування ділянки та бойовий модуль «Тритон-01», який має на озброєнні систему наземної розвідки «Джеп» для ведення радіолокаційного спостереження.

Джерело