У Вінниці зустріли військовослужбовців, які повернулись із району проведення АТО (фото)

В Командуванні Повітряних Сил ЗС України відбулась урочиста зустріч військовослужбовців, які після успішного виконання завдань повернулись із району проведення АТО.

На урочистому мітингу з нагоди зустрічі військовослужбовців були присутні окрім командування частини, рідні та колеги військових, а також представник духовенства.

Військовий оркестр центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил ЗС України зустрів наших захисників виконанням Державного Гімну України та музичними привітаннями.

Командир військової частини полковник Олександр Онищук привітав військовослужбовців з довгоочікуваним поверненням додому, подякував воїнам за їх сумлінне виконання завдань по захисту своєї Батьківщини та побажав подальшої наснаги. Він наголосив, що військові з честю та гідністю виконали свій обов’язок із захисту територіальної цілісності України.

Під час заходу 4 військовослужбовців, які отримали поранення під час виконання завдань в районі проведення АТО, командир частини нагородив медалями «Захиснику Вітчизни».

Джерело