Про “антикорупціонерів” і монополію на правду

Підведу підсумки цієї всієї історії зі Схемами і їхніми “розслідуваннями”:

1. Нічого спільного з розслідуваннями їх матеріали не мають. нічого спільного з розслідувачами їх працівники не мають. Ці люди абсолютно не орієнтуються ні в законодавстві, ні в елементарних азах розповсюдження інформації, тобто в журналістиці. Що, власне, стало причиною їх сьогоднішнього епічного зашквару.

2. Чомусь, невідомо чому, ці тлумки (напевне тому, що тлумки), взяли на себе роль носіїв істини, правди і справедливості. І кожен, хто заперечує проти ЇХНЬОЇ “істини”, ЇХНЬОЇ “правди” автоматично перетворюється в бота.

Така собі монополія на правду. Таке характерно для журналістів КНДР, може РФшки.. Але ж точно не демократичної країни.

Тобто, якщо тобі “журналісти” сказали, що Іванов – корупціонер, то немає значення чи це так чи ні, але ти не маєш перечити, бо ти станеш ботом!

Мене насправді дивують люди, які їх в цьому підтримують, піддаючись на маніпулятивні трердження про захист Іванова.

А захист правди нинчє не в моді?

Так, шановні, правда – це не завжди те, що вам подобається і те, що вам навязують, чи що ви собі нафантазували. Правда – це інколи зовсім протилежне.

3. Не буду детально зупинятися на тому що писав раніше.
Але це дикість не реагувати на зауваження людей, особливо коли тобі приводять НПА, які підтверджують думку опонента і дозволяють навіть бюджетним ДЮСШ брати платню за послуги, а не те, що приватному закладу..

А замість того, щоб визнати свою помилку і вибачитись, продовжувати “далі напалягати”.

4. Після цього всього дивуватись, що викриття твого зашквару розповсюджується більше ніж твоє “розслідування” (мій перший пост в тільки в твітері мав біля 60 тис. переглядів)

А замість того, щоб зробити висновки (хоча б на поширенні інфо) і відреагувати на зауваження, обовязково тихцем придумати якесь шизофренічне розлідування і списати все на “ботів”.

Там дійсно були боти. Але приписувати лівих ботів до якихось постійних користувачів – це ппц.

Так само як і стверджувати, що це боти Кононенка. Бо з таким самим успіхом, я можу стверджувати, що ботів зробили спеціально, щоб потім наскрінити їхніх постів для “розслідування”.

5. І це найбільш огидно і в цьому абсолютний зашквар:

Після того, як зашкварились з сьогоднішнім “розслідуванням” “ботоферм”, взяли і видалили з попереднього “розслідування” твіти “своїх людей”, які нібито туди випадково потрапили..

А як же “розслідування”? А як же “стрілочки”, “схемки”, “логіка розслідування”, де ці люди відігравали якусь роль? Їх наявність в “схемці”, їх твіти щось “підтверджували”, нє?

Як бути з цим всім?

Видалили, бо хтось розказав Схемам, що це “свої люди”… А де ж об’єктивність, незаангажованість, відстоювання точки зору.

Тобто, якщо ти помилився щодо “своїх”, то ти все правильно нафантазував щодо інших?

Фу бл… це просто настільки дико і огидно, що навіть коментувати не хочеться.

Це як втратити цноту, а потім намагатись відновити її, намагаючись обманути всіх тих, хто був з тобою в стосунках.

А головне, що вірять…

Що й доводить, шо причина маніпуляцій не в тому хто маніпулює, а в тому, хто хоче бути обманутим.

Ну і накінець хочу подякувати всім, хто мене намагався якось захистити від цього ідіотизму.

Я вам дякую, але прошу цього не робити більше.

Бо я не потребую захисту, оскільки немає причин для того, щоб мене захищати, адже проблеми фантазерів – є проблемами фантазерів, а не моїми проблемами.

А я свою політичну позицію міняти не збираюсь. І далі буду послідовно опонувати всім популістам, ідолофілам і тим, хто видає свої маніпуляції за істину в останній інстанції і приватизовує право на “правду”.

Автор