Президент затвердив Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні

Президент Петро Порошенко підписав Указ №310/2017, яким увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня 2017 року «Про Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні».

Відповідним Указом Глава держави затвердив Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні.

Президент доручив Кабінету Міністрів України разом із Службою безпеки України, Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, Службою зовнішньої розвідки України, Управлінням державної охорони України, Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації розробити та у тримісячний строк затвердити в установленому порядку план реалізації цієї Концепції та забезпечити його виконання.

Контроль за виконанням рішення РНБО, введеного в дію цим Указом, покладається на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Документ набирає чинності з дня його опублікування.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №310/2017. Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 вересня 2017 року «Про Концепцію забезпечення контррозвідувального режиму в Україні»

Джерело

Автор