Про Порошенка та його опонентів

Mason Lemberg

Кажуть, сьогодні т.з. “порохоботи” випрошують надбавку до зарплати пишучи улесливі слова про Порошенка, чим викликають надлишкові викиди метану в атмосферу в представників гуснявої і малогуснявої отари.

Долучусь і я.

За останні 3 роки я побачив різні альтернативні моделі “їхньої держави”:

Я бачив як боротьбу за дешеві тарифи очолювала потворна карга, яка уклала кабальну газову угоду, за 2 роки “господарювання” набрала $23 млрд. кредитів і провалила все що тільки могла

Я бачив як боротьбу з корупцією очолювали люди, які не можуть пояснити свої звязки з олігархами і походження своїх квартир

Я бачив як боротьбу проти олігархів очолювала політична сила олігарха, який кинув 10 млн. вкладників на 140 млрд. грн. і подав судовий позов на Україну в розмірі $4,7 млрд.

Я бачив як партія, лідер якої за 10 років не зміг вирішити питання сміття в очолюваному ним місті, відігнавши десятки інвесторів, намагається позиціонувати себе як реформаторська партія.

Я бачив як боротьбу за права ветеранів очолюють аферисти з фейковими прізвищами, які завели людей в пастку і втекли з неї напередодні штурму, а потім зливали інформацію про шляхи відходу з Дебальцево і влаштовували “блокади” в інтересах гусні.

Я бачив як т.з. праві “партії” настільки “патріотичні” і настільки “революційні”, що все на що вони спромоглися – це водити хороводи в камуфляжах мирними містами, вигукуючи комуністичні гасла про тарифи і землю крестьянам.

Я бачив як імпортний “реформатор”, найбільшим досягненням якого в Україні є “бе-бе-бе” настільки намагається “реформувати” Україну, що заради цього дозволив собі повторити подвиг губарєва.

Я бачив як вусата тварина, яка розпродала і розвалила армію, а потім відпроваджувала з Майдану кримський беркут, розказувала, що потрібно кидати непідготовлених військових з кийками на захист Криму і Донбасу.

Я бачу як з носія ідей “нє такіє русскіє” (навіть по відношенню до відвертих тварин), “нє твоя війна”, “автомобілі розвідки підриває недовіра” грубо намагаються зліпити Верховного Головнокомандувача армії воюючої країни і головного переговорника по Україні.

Я бачу як повії, які працюють на кремлівські ЗМІ і не соромляться бути лакеями мгб днр, щодня лиють помиї на Порошенка.

Я бачу як вся ця погань об’єдналась, намагаючись заспамлювати правками реформи, засміювати і применшувати будь-які зміни, я бачу як ця погань фактично дублює інформаційні меседжі кремля.

І я бачу як тяжко, з помилками, але впевнено, наполегливо і в правильному напрямку йде Порошенко, в той час як погань звідусіль дзявкає, намагається вхопити за штани завадивши руху вперед.

А знаєте що основне? А основне те, що за 3,5 роки Порошенко не дав мені жодного приводу засумніватися в правильності свого вибору в 2014 і в тому, що він відстоює інтереси України.