Президент України в ефірі Fox News (фото, відео)

Президент Петро Порошенко наголошує, що кібератаки по всьому світу стали одним із ключових елементів гібридної війни з боку Росії. Про це Президент сказав в інтерв’ю американському телеканалу Fox News, коментуючи питання щодо інформації від засновника соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга про втручання Росії у вибори Президента США.

«Це є ключовим елементом російської гібридної війни проти усього світу», – сказав Петро Порошенко.

Президент зазначив, що Росія намагалася здійснювати кібератаки й проти України, а також намагалася втручатися у політичний процес.

При цьому він наголосив: «Ми, як представники вільного світу, захищаючи свободу і демократію, маємо бути готовими до подібних російських атак. Ми маємо створити ефективні механізми, включаючи і запропонований Марком Цукербергом, для того, щоб захиститися від спроб Росії, яка використовує демократичні процедури, щоб атакувати вільні демократичні країни».

Глава Української держави також застеріг від небезпек з боку Російської Федерації, зважаючи на її непередбачувану та агресивну політику.

Джерело

Додатково:

Trump, Mattis are ready to support our country: Ukraine president
Sep. 21, 2017 – 11:20 – Ukraine President Petro Poroshenko tells FBN’s Liz Claman in an exclusive interview that President Trump and Defense Secretary Mattis have said they are ready to support his nation, including with military and technical cooperation.

Автор