Зрадофіли – ідіоти

Дмитро Вовнянко

Навіяло постом одної всепропадли.

Зрадофіли – істинні патріоти.

Вони хочуть аби не було корупції – але палець о палець не вдарять, аби самим піти у структури влади, робити там кар’єру, ставати керівниками, і міняти систему з середини. Корупцію для них подолати мусить хтось.

Вони хочуть аби українці стали багатші, сильніші, соціально більш захищені – але не можуть пояснити з яких шишів це мусить статися за умови, що знайти неп’ючого сумлінного фрезерувальника або зварника в державі – проблема. Певно – грошей для збагачення і соціального захисту українців мусить дати хтось.

Вони хочуть повернути Україні Донбас – але не лізуть робити військову кар’єру, аби як Бонапарт, зробити конкретно своє з’єднання зразковим, здобути низку подвигів, а потім прийти, замінити Муженка, розробити план – і здобути перемогу малою кров’ю і з максимальним ефектом. Повернути Україні Донбас для них мусить хтось. Вони в кращому разі лише з автомата постріляють.

Вони збурюються чому міністр отримує мільйон, а токар 5 тищ (цитую), але самі не ідуть робити кар’єру в МВС, в СБУ, в НАБУ, в прокуратуру, аби боротися з продажними міністрами. Вони воліють аби міністра-хабарника з них ловив хтось. До речі, про 5 тищ у токаря – це теж зі світогляду зраднюків, хороший токар з досвідом роботи і набитою клієнтурою заробляє набагато більше, тільки от прийняти такого токаря на роботу – неймовірна удача.

Вони хочуть позбавити Україну олігархів – але не можуть сформулювати хто такі олігархи і чому з ними треба боротися? Не можуть пояснити чим олігарх який фінансує антикорупціонерів кращий за олігарха, якого антикорупціонери шпетять? Не можуть розтлумачити, чому Білл Гейтс який фінансував передвиборчу програму Буша-молодшого і потім дивним чином отримував вельми смачні замовлення Пентагону – крупний бізнесмен, а вітчизняний ділок який робить те саме – олігарх. Гарантувати, що місце вичищених олігархів займуть такі самі олігарх… вибачте нові інвестори з тими самими ТТХ, що й олігархи – вони не можуть так само.

Зрадофіли – істинні патріоти! Україна взагалі багата на патріотів. Вона знала їх чимало.

Брюховецький, Самойлович, Палій, Кочубей, Полуботко, Винниченко, Петлюра, Порш, Юрко Тютюнник, Нестор Махно, Ріко Ярий – вони теж вважали себе патріотами. Ба більше, було чимало людей, які ще й досі вважають їх патріотами.

Єдине лихо – шкоди Україні такі патріоти принесли в десятки разів більше, ніж деякі відверті вороги.

Зрадофіли – агенти Кремля? Зрадофіли – патріоти?

Ні. Просто вони патріотично налаштовані, безнадійні інфантильні мрійники, чиєю наївністю користуються політики і вороги.

Зрадофіли – ідіоти.

Автор