Держдеп завітав до Міжнародного багатофункціонального центру підготовки НГУ (фото)

У Міжнародному міжвідомчому багатофункціональному центрі підготовки Національної гвардії України представники Відділу моніторингу та оцінки офісу програм та ініціатив військово-політичного відділу Державного Департаменту США відвідали та провели брифінг щодо вдосконалення інфраструктури військової частини 3070  з метою моніторингу використання допомоги США, наданої Україні у рамках GSCF (Global Security Contingency Fund).

В ході зустрічі з начальником управління бойової та спеціальної підготовки ГУ НГУ генерал – майором Олегом Гарчу, офіцерами Головного управління НГУ, командуванням центру американських колег ознайомились із структурою, завданнями, можливостями Навчального центру.

Також розглядались питання потреби у міжнародній підтримці з питань підготовки, удосконалення центру підготовки з урахуванням можливості розширення співробітництва на двосторонній основі мiж Національною гвардією України та США.

Американські гості висловили задоволення з приводу продуктивного співробітництва із Національною гвардією України та результативністю зустрічі.

Після обговорення відбувся показ навчальної матеріально – технічної бази. На завершення огляду делегація відвідала новозбудовані казарми та стрільбища, які знаходяться на території Міжнародного міжвідомчого багатофункціонального центру підготовки НГУ.

Під час зустрічі досягнуто відповідного розуміння важливості спільних заходів та партнерської взаємодії, а також сплановано подальшу  роботу в рамках міжнародного співробітництва.

Джерело