На Донеччині відкрився молодіжний центр “Новосхід” (фото)

У місті Новогродівка Донецька область відкрив свої двері молодіжний центр, який був створений в рамках реалізації проекту “Гідна країна для гідних людей”. У новому сучасному приміщенні, відремонтованому за кошти обласного та місцевого бюджетів, продовжила роботу молода креативна команда громадської організації “Новосхід”.

На урочистому відкритті були присутні начальник управління у справах сім’ї та молоді Донецької ОДА Лілія Золкіна, старший консультант фонду Фрідріха Науманна в Україні Йон Вольванг, менеджер фонду “Науманна” Максим Колісник, заступник голови ГО “Молодь сходу Украіни” Оксана Ступак, члени громадських організацій тощо.

Ініціативна молодь Новогродівки активно працює з лютого 2017 року. Упродовж шести місяців громадська організація “Новосхід” активно займалась громадською діяльністю та працювала з дітьми та молоддю.

Так, за сприяння цієї ГО, рух “Сильні громади” провів тестування порталу “Ваша думка”, розробленого з метою розвитку систем електронної демократії в нашій державі, серед активістів міста.

За ініціативою міської молодіжної громадської організації “Платформа NovoСхід” відбувся фестиваль “На хвилях весни” . Шахтарську площу міста прикрасили яскравими атрибутами свята, а для дітвори були організовані ігри, квести та конкурси, в перервах між якими можна було випити чаю з печивом, покуштувати пасхальних пасок і яєць, наданих друзями з Полтави і підприємцями міста. Також працювала польова кухня, організована військовослужбовцями.

Тепер, завдяки новоствореному молодіжному центру, можуть бути реалізованими багато корисних та цікавих проектів, спрямованих на розвиток молоді.

Джерело

Автор