Держприкордонслужба намагається повідомити Міхаїлу Саакашвілі про факт порушення ним держкордону України

Після організованого Міхаїлом Саакашвілі та окремими Народними депутатами факту незаконного масово перетину державного кордону України у пункті пропуску «Шегині», Державна прикордонна служба України звернулася до усіх, хто незаконно перетнув кордон з проханням повернутися до пункту пропуску «Шегині», юридично оформити факт перетину кордону та дати можливість прикордонникам оформити необхідні адміністративно-процесуальні документи. Лише впродовж учорашнього дня до пункту пропуску прибули 14 громадян України та інших держав для вирішення цього питання.

Оскільки Міхаїл Саакашвілі не прибув у пункт пропуску та заявив, що не збирається цього робити, сьогодні прикордонний наряд прибув до місця його тимчасового проживання, готелю «Леополіс» у Львові,  для того, аби вже вдруге повідомити йому про факт незаконного перетину кордону, підписати та вручити необхідні процесуальні документи.

Міхаїл Саакашвілі відмовився підписувати документи про факт незаконного перетинання Державного кордону, а його оточення блокує прикордонний наряд, чинить спротив законним діям правоохоронних органів та не дозволяє прикордонникам виконати свої обв’язки, що тягне за собою іншу, вже кримінальну відповідальність.

Джерело

Фото © «Варіанти»