Поліція Львівщини відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного переправлення осіб через держкордон

Слідчими поліції ця подія кваліфікована за ознаками ч. 1 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 11 вересня, поліція Львівщини за фактом подій поблизу пункту пропуску на українсько-польському кордоні «Шегині» внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення кримінального правопорушення за ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

За вчинення цього кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, з конфіскацією транспортних або інших засобів вчинення злочину.

Нагадаємо, під час забезпечення публічної безпеки і порядку поблизу пункту пропуску «Шегині» постраждали 11 поліцейських.

Водночас, напередодні увечері відбувся інструктаж сил поліції, залучених до охорони публічної безпеки і порядку на території поблизу прикордонного пункту пропуску «Краковець».

Раніше повідомлялося, що поліція перевіряє повідомлення про виявлення підозрілого предмета у бізнесцентрі на Львівщині. Пізніше стало відомо, що під час обстеження небезпечних предметів не виявлено.

Джерело

Автор