Володимир Гройсман прибув із робочою поїздкою до Одеської області

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман прибув із робочою поїздкою до Одеської області.  По прильоту він взяв участь в урочистій закладці капсули з нагоди початку будівництва нової злітно-посадкової смуги у Міжнародному аеропорту «Одеса». Після завершення будівельних робіт аеропорт Одеси зможе приймати та відправляти повітряні судна всіх класів.

“Ми знайдемо ресурс, аби протягом 30 місяців одесити отримали нову полосу. Це буде розвивати економіку як регіональну, так і всієї країни”, – сказав Глава Уряду.

Володимир Гройсман в рамках поїздки візьме участь у роботі ІІ Міжнародної транспортної конференції високого рівня «Інтегровані транспортні коридори Європа-Азія». Він підкреслив, що проведення конференції – важливий крок на шляху розвитку транспортного потенціалу України та залучення можливостей України до континентальної системи  переміщення пасажирів та вантажів.

Глава Уряду також проведе переговори з Прем’єр-міністром Республіки Молдова Павлом Філіпом. Тема перемовин – прикордонне співробітництво та реалізація Дорожньої карти співробітництва двох держав.

В рамках поїздки Прем’єр-міністр відкриє новий «АвтоХАБ» в Одеському морському порту та проінспектує хід капітального ремонту ділянки траси М05 Київ-Одеса км 402-409.

Джерело

Автор