В Одесі розпочався чемпіонат Національної гвардії України (фото)

В понеділок 4 вересня команди з усіх регіонів нашої держави прибули в Південну пальміру України, для того щоб позмагатися на чемпіонаті НГУ з військово – спортивного багатоборства, розділ «Семиборство».

Головний суддя змагань перед початком жеребкування заслухав офіцерів, які відповідали за підготовку до змагань та наголосив на суворому контролі усіх видів забезпечення. Після чого відбулось представлення команд-учасників та жеребкування. Наприкінці дня головний суддя змагань зібрав всіх капітанів команд та пояснив порядок роботи на наступні дні.

– Семиборство – це не тільки спорт. Воно включає, як бойову підготовку, так і вогневу. З кожного підрозділу відібрані кращі з кращих гвардійців, які будуть захищати честь свого управління, частини чи загону спеціального призначення. На сьогодні 4 команди йдуть пліч-о-пліч до перемоги. – зауважив начальник відділу фізичної підготовки та спорту головного управління Національної гвардії України та головний суддя змагань полковник Сергій Лещеня.

Урочисте відкриття змагань відбулось на базі стадіону ФСТ «Динамо». На заході були присутні представники обласної ради, державної служби України в справах ветеранів війни та учасників АТО, ветеранської організації та університету імені Ушинського. Гвардійці змагаються по трьом категоріям. Перша категорія – це збірні команди оперативно територіальних об’єднань, друга – частини прямого підпорядкування, та третя категорія – команди підрозділів спеціального призначення.

За підсумками першого дня лідирує збірна команда Центрального ОТО, Східного загону спеціального призначення та Навчальний центр Національної гвардії України.

Джерело

Автор