У Дніпропетровській області презентували оновлені сервісні центри МВС (фото)

Одразу три сервісні центри МВС нового зразка запрацювали в Дніпропетровській області: вже другий у м. Дніпро, а також у м. Кривий Ріг та смт Курилівка.

Офіційна презентація сучасних центрів надання послуг відбулася у м. Кривий Ріг. Тут сервісний центр МВС розташувався у приміщенні торгівельного центру METRO Cash&Carry Ukraine.

«Дане державно-приватне партнерство ‑ унікальний проект Головного сервісного центру МВС, котрий дозволяє економити державні кошти та створює більш комфортні умови для клієнтів. В цьому сервісному центрі МВС громадян будуть обслуговувати 10 працівників фронт-офісу, які зможуть надавати понад 150 послуг на день», ‑ зазначив перший заступник начальника Головного сервісного центру МВС Сергій Гончаров.

Серед інших нововведень реформи сервісних центрів МВС, що відтепер доступні криворіжанам: електронна черга, планшет оцінки якості облуговування, світле приміщення центру, побудованого за принципом open space. Поки клієнти очікують на послугу, вони можуть скористатися безкоштовним Wi-Fi, почитати книжку з полиці для буккросингу, а громадяни з дітьми ‑ погратися з ними в дитячому куточку. Для відвідувачів сервісного центру МВС також облаштовані окремі паркувальні місця поряд з центром.

Сервісні центри МВС надають такі послуги як реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача водійського посвідчення, видача справки про несудимість. Також в трьох нових сервісних центрах МВС у Дніпропетровській області громадяни можуть скласти іспит на отримання водійського посвідчення. Нагадуємо, що з 1 липня 2017 року українці складають теоретичну частину екзамену за новими тестами: питання актуалізовані відповідно до сучасної ситуації на дорогах, в них немає логічних неточностей та двозначних відповідей. Перевірити свої знання ПДР можно безкоштовно та онлайн на сайті Головного сервісного центру МВС.

За консультаціями з приводу послуг сервісних центрів МВС можна звертатися за телефоном (044)-290-19-88, а також на офіційну сторінку в Фейсбук

Джерело

Автор