На Львівщині Президент відвідав багатодітну родину Ігоря та Ольги Редьок (фото)

На Львівщині Президент Петро Порошенко відвідав багатодітну родину Ігоря та Ольги Редьок. Родина проживає у с.Наварія Пустомитівського району. Виховує чотирьох дітей – Степана, Юстину, Матвія та Гафію. Батько – учасник бойових дій в складі миротворчої групи в Республіці Югославія.

Під час спілкування з родиною Петро Порошенко зазначив, що сьогодні для Львівщини досить святковий день – було відкрито нову школу. Крім того, він повідомив, що ознайомиться з ходом будівництва дороги на ділянці «Львів – Меденичі», а також відвідає відкриття нових потужностей заводу «Електроконтракт Україна».

«Зроблено дуже і дуже багато. Це все стало можливим тому, що ми є разом. Весь народ об’єднався. Весь народ пішов захищати українську землю від російського агресора. Зараз будуємо і робимо успішною власну країну», – сказав Президент та висловив переконання, що все в державі буде добре.

Петро Порошенко поцікавився у родини Редьок як змінилось життя в селі за останній час. Голова родини зазначив, що змін за останній час відбулось дуже багато. Він відзначив, що почали ремонтувати та будувати нові дороги. «Дуже багато людей, які повертаються додому, або ті, хто давно не був, не впізнають ні району, ні села», – додала його дружина Ольга.

Президент наголосив, що будівництво доріг дійсно є одним з пріоритетів держави та нагадав, що у 2016 році на дороги було спрямовано 10 млрд грн., у 2017 році – 20 млрд грн., а у 2018 році планують спрямувати 30 млрд грн. на дорожнє будівництво.

Глава держави зауважив, що люди почали відчувати зміни та висловив переконання, що разом з відродженням України буде досягнуто і мир на українській землі. Він також зазначив, що завдяки оголошенню режиму припинення вогню вже чотири доби українські військові не мають втрат.

Джерело