Запорізьким гвардійцям вручили Бойовий прапор частини (фото)

Військова частина 3026 Національної гвардії України урочисто отримала Бойовий прапор.

З цього приводу в частині відбувся мітинг, на якому командир частини підполковник Руслан Глуховець передав військову корогву* особовому складу.

Також відбулося освячення бойового прапору за всіма традиціями, прочитані спеціальні молитви про благословення Боже на командування та весь особовий склад частини в справі захисту нашої Вітчизни.

Бойовий прапор військової частини – є почесним знаком, що визначає особливості її службового призначення, історію та заслуги, та свідчить про  належність військової частини 3026 до Національної гвардії України. Весь особовий склад військової частини зобов’язаний самовіддано і мужньо захищати Бойовий прапор у бою і не допустити його захоплення супротивником.

У своєму виступі командир частини зазначив: “Для нас ця подія є символом честі, доблесті, слави і зобов’язує кожного військовослужбовця віддано служити українському народові, мужньо, вміло і непохитно боронити українську державу, не шкодуючи свого життя продовжувати бойові традиції.”

________________________________________
* Корогва – вид прапора на якому зображені специфічні атрибути, які характеризують діяльність певної організації – автор.

Андрій Бубенець,
фото Олени Курилової

Джерело

Автор