Атака на владу

Олександр Костюк

Зараз спостерігається скоординована потужна хвиля проти “злочинної влади”.

Причому тепер зібрали всі основні напрямки разом і додали дещо свіженького:

1. Іловайськ – Бутусови та інші трудяться.

2. Ротердам +, зараз придумали ще Дюсєльдорф + , тарифи: совєтнік Йулі Олексій Кучеренко розганяє, закликає громити обленерго, знімати будинкові лічильники і т.п.

3. Про “зарплати чиновників” стрічка забита історіями про те, що чиновник мін”юсту Іван Нещадим отримав ЗП 341000$ за півроку. Цікаво, що в цьому правда?

4. Традиційне “народ грабують, нищать, офшори, наживаються”.

5. Скраплений газ.

6. В контексті п1. – “хода нескорених” і постановочний епізод з порваним плакатом “За Порошенко”. Епізод явно постановочний і зрежисований з кремля. Картинка вигідна для кремля: виглядає все так – фрік-одинак виходить з плакатом на підтримку “злочинного Порошенка” (мабуть проплачений?), обурені люди накидаються на нього, ветеран АТО рве плакат, за що “злочинна влада” його звільняє з роботи. Це точно вистава! За кремлівським сценарієм.

Кремлю дуже потрібно звалити владу, звалити Порошенка, це їхня остання надія – на тлі укріплення ЗСУ і зростання підтримки Заходу, на фоні санкційної удавки. В ході “псіхічєскої” атаки тріщать і підриваються всі заздалегідь підготовані консерви, фейкові герої, волонтьори і експерти.

Автор