“Роттердам+” продажні чиновники + продажні медіа + народонаселення + маніпуляції = путін

Mason Lemberg

Ви зауважили, як за останні декілька днів знову на світ повилазили так звані “лідєри общєствєнного мнєнія” з “прекрасними” історіями про “Роттердам +”, нечувано “активізувалося” НАБУ з цього приводу?

До кінця не розібрався як вони збираються втюхати народонаселенню ще раз ту ж саму історію про “Роттердам +”, під прикриттям якої путін, руками ідіотів і продажних істот, віджимав українське вугілля на Донбасі, але дещо цікаве я тут знайшов.

На День Незалежності на “українській” “правді” виходить новина про те, що героїчне НАБУ почало розслідування по справі “Роттердам +” і не встигло воно вилучити документи, як вже “попередньо встановило”, що формула застосовуєтся незаконно.

Але кому потрібні ті нюанси, що пан великий детектив над детективами по факту ще ніхрена не “розслідував”, якщо заголовок красномовно каже, що: “Роттердам+” застосовується незаконно”? Все, цього достатньо, щоб народонаселення сприйняло заголовок за факт.

На наступний день (може це співпадіння, а може й ні) наймедіагігієнічніша газєта України Ліга.Нет закріплює створений напередодні штамп новими обставинами публікуючи “статтю” під назвою:
Сколько компании Ахметова и Януковича заработали на Роттердам+. ”
По подсчетам бывшего члена НКРЭКУ, формула Роттердам+ дополнительно принесла ДТЭКу, Центрэнерго и Донбассэнерго более 15 млрд грн

Ця стаття наскрізь просякнута медіагігієною настільки, що після прочитання кожного речення хочеться помити руки.

Але трохи фактів:

1) Бивший члєн НКРЭКУ – це той самий використаний га.. Герус, який був локомотивом брехливої кампанії з віджиму українських шахт для путіна взимку цього року, який нібито судився за тарифи (і де рішення судів? – а ось воно – в ньому сказано, що тариф на кінець березня 2017 НЕ діяв).

Зараз цей використаний “експерт” знову виліз з черговими брехливими маніпуляціями в найбільш медіагігієнічній газеті міра.

2) Цифра нібито “вкрадених”, підрахованих “експертом” грошей становить 15 млрд. грн., виходить що “вкрадених” з травня 2017 по липень 2017 року, раніше ж тариф не застосовувався.

Наймедіагігієнічна гезета міра настільки гігієнічна, що не може взяти дані по виробництву е/е на ТЕС за січень-липень 2017 року , відняти від цієї цифри (29 млрд 491,8 млн кВт-год.) дані по виробництву е/е на ТЕС за січень-квітень 2017 року (18 млрд 547,5 млн кВт-ч) і отримати об’єм виробленої е/е на ТЕС за травень-липень 2017 року, який становить 10 944,3 млн. кВт.-год. е/е., або 10,9443 млн.МегаВат-годин е/е.

Наймедіагігієнічна гезета міра настільки гігієнічна, що не може помножити вироблену на ТЕС е/е 10,9443 млн. МВт-год. на тариф (II квартал – 1 341,57 грн за 1 МВт×год; ІІІ квартал – 1 365,72 грн за 1 МВт×год, візьму 1350 грн) і ми отримаємо суму рівну 14,8 млрд. грн.

“Медіагігієна” і “експертність в енергетиці”, це коли ти стверджуєш, що олігархи вкрали 15 млрд. грн., в той час коли загальна вартість виробленої електроенергії в цілій Україні за вказаний період становила 14,8 млрд. грн.

3) Особливо уміліл розподіл “вкраденого” бабла. “Експерт”, який віджимав українські шахти для путіна, настільки “експерт”, що не просто зміг “порахувати” “вкрадене” бабло, а ще й “знає” як його розподіляли.

По подсчетам Геруса, примерно 80% этой суммы получила компания ДТЭК Рината Ахметова. Остальное досталось компаниям Центрэнерго и Донбассэнерго, которую связывают с Александром Януковичем.

“Медіагігієна” і “експертність в енергетиці”, це коли тебе забанили не тільки в відкритих реєстрах ЄДРПОУ, а й в вікіпедії і гуглі. І взагалі, писати щось про енергетику не знаючи, що Центренерго – це державна компанія – це дніщє.

І було б смішно, якщо б народонаселення для якого розраховані примітивні маніпуляції “медіагігієністів” і віджимачів шахт для путіна, читали б далі заголовків, було б смішно якщо б народонаселення “вміло в гугл”, було б смішно, якщо б “експерти” і “лідєри общєствєнного мнєнія” працювали на Україну.

Але поки сумно. Сумно, бо далі заголовків ніхто не читає, бо народонаселення не може в гугл, бо “експерти” і “ЛОМи” розносять брехню про “Роттердам+” аж гай шумить і в кінцевому випадку ми маємо купу бездумних екземплярів, в черепній коробці яких, ця брехня і маніпуляції перетворились в неспростовний факт.

А тим часом….

“Россия признала, что уголь из Донбасса идет на экспорт транзитом через ее территорию”

З українських ЗМІ цю новину передрукував тільки Цензор. Всі інші її проігнорували.

Всі інші проігнорували достатній факт підтвердження державної зради особами, які взимку цього року організували “блокаду”, а насправді віджим шахт для путіна, які інформаційно супроводжували цей віджим, а також державної зради особами, які підтримували такі дії.

Так, так, саме ви, ваша брехня, ваша віра в “танки з шахт ахметова” і в то, що 23,5 бравих войонів самопомочі, сидячи за 20 км від лінії фронту перекриють сотні кілометрів кордону, по яких постачається зброя… саме ваша брехня і підтримка цієї агентури, привели до пограбування, реального пограбування вашої країни і віджиму українських шахт для путіна.

Тому саме час послухати маніпуляції про “торгівлю на крові” і ставши перед дзеркалом кожен з прихильників кремлівської “блокади” може звинуватити себе в тому, що сприяв поповненню бюджету росії і тим самим вбивав українських воїнів.

Ось така була сьогодні поучітєльна історія.

Я дуже сподіваюсь, що ті, хто півроку тому став маріонеткою в руках кремля, бо не бажав бачити очевидне, сьогодні побачивши цифри, зможуть відкрити очі на дії “патріотів” які так переживають за бідних українців, що працюють в інтересах путіна.

Особливе вітання медіагігієністу імені суркова. Він заслужив мідальку штопаний г-н-2017.

Автор