Івано-Франківські гвардійці провели заняття з професійно-психологічної підготовки за програмою «Тімбілдінг» (фото)

У військовій частині 1241 Західного ОТО проведений психологічний тренінг з військовослужбовцями за програмою мотузкового курсу «Тімбілдінг».

Проведення цього заняття сприяло згуртуванню військовослужбовців для більш якісного та ефективного вирішення поставлених командуванням службово-бойових завдань. В процесі виконання вправ було продемонстровано переваги колективної роботи, налагоджено взаємодію та спілкування між військовослужбовцями, а також було відпрацьовано навички зворотнього зв’язку.

В програму практичного тренінгового заняття було включено нові психологічні методики та вправи, які сприяють успішному формуванню навичок взаємодії, підвищують рівень особистої відповідальності кожного військовослужбовця за загальний результат команди, сприяють переходу від конкуренції до співпраці у взаємостосунках, підвищують командний дух, рівень довіри та взаємодопомоги.

«Сьогоднішній тренінг відрізнявся певними особливостями, починаючи від місця проведення (міський центральний парк імені Т.Г. Шевченка), впровадженням нових практичних вправ, залученням військовослужбовців з різних підрозділів та призовів, закінчуючи участю цивільного населення міста з метою додаткової агітації до проходження служби в лавах Національної гвардії України. Головним успіхом для мене було досягнення в особового складу позитивних емоцій, викликати їх щирі усмішки на обличчі та визначити для себе напрями для подальшої роботи. Військовослужбовці були вдячні за надану можливість пройти мотузковою дорогою» – відзначила психолог військової частини 1241 Наталя Москалюк.

«Я з великим задоволення взяв участь у психологічному тренінгу, від якого отримав позитивні емоції та враження. Найбільше сподобалась робота в команді , оскільки я вважаю, що найголовніше – це згуртовані дії, адже є такий вислів: «один в полі не воїн», а такі заняття є дуже важливими для кожного з нас» – поділився думкою військовослужбовець Максим Пусько.

Василь Лютенко, фото автора

Джерело

Автор