У Харкові нацгвардійці забезпечили громадський порядок на подвійному святі – День Державного Прапора та День міста (фото)

В День Державного Прапора і звільнення Харкова від німецько-фашистських загарбників урочисті заходи пройшли на проспекті Незалежності, а на Меморіалі Слави вшанували пам’ять про загиблих.

Звертаючись до учасників заходу, керівник області Юлія Світлична підкреслила, що сьогодні Харківщина відзначає подвійне свято – День Державного Прапора та День міста Харків.

У заходах з нагоди Дня Державного Прапора взяли участь представники обласної державної адміністрації, обласної та міської рад, начальник Східного територіального управління Національної гвардії України генерал-майор Юрій Лебідь, учасники АТО, волонтери та представники громадськості.

На меморіалі слави в День звільнення Харкова від нацизму міський голова, голови райадміністрацій, керівники обласних органів влади, народні депутати України, очільники силових структур, Національної гвардії України, представники громадських та молодіжних організацій, духовенство, харків’яни зібралися біля пам’ятника Скорботній Матері, щоб покласти квіти до могил полеглих.

Безпеку під час проведення заходів забезпечили військовослужбовці Національної гвардії України і співробітники Національної поліції.

Джерело

Автор