Президент з Прем’єр-міністром мають спільну позицію у питанні будівництва доріг

Під час робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко підкреслив, що має спільну з Прем’єр-міністром України і Урядом позицію щодо питання будівництва доріг. За його словами, було дано доручення Міністру фінансів – терміново внести зміни до бюджетного розпису і перші гроші, тендери і попередня оплата за будівельні дорожні роботи мають відбутися вже у серпні. «Чекати дороги ми більше не будемо. Ми будемо будувати їх зараз», – підкреслив Глава держави.

Президент нагадав, що у позаминулому році на будівництво доріг витрачалось близько 6 млрд грн., у минулому році безпосередньо на будівництво доріг витрачалось 10 млрд грн., в цьому році поставлено завдання спрямувати у цю сферу 20 млрд грн., а у наступному – 30 млрд грн.

«Це та динаміка, яку я хочу бачити в Україні», – підкреслив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що за останні 5 кварталів в Україні відбулось відновлення економічного зростання, а держава вже пройшла найскладніші випробування: «Зараз ми перетворюємо разом з вами Україну на успішну країну, а українців – на успішних людей, які пишаються своєю країною».

«Ми будемо будувати економіку, будувати країну і будувати такі класні дороги», – наголосив він.

Джерело

Автор