У Рівному сім’я з вісьмома дітьми отримає квартиру завдяки міській житловій програмі

17 серпня правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву погодило рішення Рівненського регіонального управління Держмолодьжитла про надання багатодітній родині з Рівного пільгового довготермінового кредиту для поліпшення житлових умов.

Кредит видано з коштів міського бюджету Рівного в рамках житлової програми, ухваленої Рівненською міською радою, адміністрування якої здійснює регіональне управління Держмолодьжитла.

Сума кредиту склала 585 тис. грн. за загальної вартості квартири у 626 тис. грн. При цьому важливо, що 50 відсотків кредиту буде погашено за рахунок бюджету обласного центру, а решту родина повертатиме протягом 22 років.

Щасливі майбутні власники житла, родина Сердюків, уже готується до приємних клопотів, пов’язаних з переїздом до нової оселі. Особливо радіють діти, яких у Андрія Анатолійовича і Марії Миколаївни – аж восьмеро, три сини і п’ять доньок. Первісткові, Миколі, виповнилося 10 років, а наймолодшій, Розалії, – лише 10 місяців.

Бажаючи багатодітній родині добра, миру й затишку, у Держмолодьжитлі запевняють, що реалізація пільгових житлових програм для різних категорій громадян триватиме й надалі за підтримки державної та місцевих влад.

На фото: Велика родина Сердюків (фото з сімейного архіву).

Джерело

Автор