Державна іпотечна установа буде продавати активи через СЕТАМ

Державне підприємство “СЕТАМ” та Державна іпотечна установа підписали договір про співпрацю з організації та проведення електронних торгів.

Співпраця з СЕТАМ надасть можливість для ДІУ на взаємовигідних умовах здійснювати продаж активів установи, які були визнані проблемними. Продаж активів буде відбуватися шляхом відкритого та чесного онлайн-аукціону.

Ефективний продаж заставного майна державної установи надасть змогу ДІУ спрямувати отримані кошти на реалізацію своїх статутних завдань, що в свою чергу дозволить запропонувати більшій кількості українських родин пільгові умови забезпечення власним житлом, використовуючи механізми іпотечного кредитування.

“Великий досвід СЕТАМ у продажі проблемних активів дозволить ефективно продати майно Установи та забезпечити більше українських сімей власними домівками. Наш захищений електронний майданчик дозволяє проводити сотні успішних торгів щоденно з приростом ціни”,  – зазначив генеральний директор ДП “СЕТАМ” Віктор Вишньов.

СЕТАМ (cистема електронних торгів арештованим майном) – це прозорий, простий та ефективний засіб реалізації арештованого майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України.

Джерело