Про танці на могилах

Після двох років війни ми всі втомилися, втомилися читати зведення з фронтів, втомилися чути про обстріли, руйнування, поранення і смерті.
Дехто закрився від усього цього і бажає не помічати, дехто продовжує перейматись і переживати, а є і такі що продовжують на цьому піаритись.

До всіх:

Шановні, у нас війна, вона не закінчувалася. Те, що ви її не відчуваєте, не значить що її немає. І Слава Богу, що ви її не відчуваєте.

Останнім часом, у нас кожного дня обстріли, кожного дня поранені, дуже часто загиблі.

До тих, хто сьогодні відкрив для себе, що у нас війна:

Я вас не розумію, не розумію людей, які сьогодні РАПТОВО дізнались про те, що десь на фронті гинуть люди.. Ви з якої планети впали?

Ви з якого батальйону: краснознамьонного батальйону Україна імені Ляшка чи двічі краснознамьонного батальйону Батьківщина? Знаєте як вирішити проблему – вирішуйте її. Ні? – То нахрена ви транслюєте їхні внєзапні воплі?

Вам не соромно танцювати на могилах загиблих, хоронити живих влаштовуючи тоталізатор на темі “Хто назве більше загиблих”?

Чи вам так хочеться довести що “влада бреше”, що можна і в тоталізатор на темі загиблих зіграти? Якщо так хочеться довести, то згадайте хоча б те, що ПС не входить в ЗСУ, і “их там нєт”, причому це вибір не ЗСУ, а тих хто воює в ПС!

Вам хоч 10550000 раз може не подобатися Пєця, влада, Муженко, це ваше право. Але ви НЕ МАЄТЕ права хоронити живих людей! Ні громадянського, ні морального, ніякого! Не деградуйте до рівня здеградованих політиків.

А “політикам”, які влаштували піар на смертях, нагадаю, що вони мають займатися не підрахунками вигаданих ними жертв, а лобіюванням інтересів країни, в тому числі на міжнародному рівні! Не подобаються “Мінські договорняки” – пропонуйте інші варіанти, погоджуйте з іноземними партнерами, змушуйте Обаму приставати на ваші умови і піти на путіна війною. Це ваше завдання, як політиків… Не можете? – Сідайте на білого коня, беріть в руки шаблю, беріть піар-батальйони Україна і Батьківщина і пи..йте вбивати путіна самостійно… або закрийте б*я @бальніки і перестаньте піаритись на смертях!

Автор