Новини з паралельної реальності

01.07.2016
Президент України Андрій Садовий приступає до виконання своїх посадових обо’язків.

На Банковій, в урядовому кварталі, в Маріїнському парку з’являється безкоштовний Wi-Fi, парковка для велосипедів, анонсується створення велосипедних доріжок в урядовому кварталі. Все для людей.

02.07.2016
Президент України Андрій Садовий створює “Громадську раду реформ”, в яку входять повноважні представники Ради Церков, науковці з Українського католицького університету та представники громадськості.
24-й канал повідомляє про підписання Президентом України Андрієм Садовим і відомою фінансовою компанією з міжнародним іменем “Varenyky Investments” Стратегічного договору про співпрацю в розробці реформ для України. Здійснюється передоплата за розробку швидких і дуже якісних реформ в Україні в розмірі $1 млрд.

Представники щойноствореної “Громадської ради реформ” дуже схвально відгукуються про діяльність Varenyky Investments і про майбутні реформи.

03.07.2016
Дуже важкий, але продуктивний день.

По-перше: Затверджено макет пам’ятника Реформаторам, який буде розміщено на вулиці Банковій біля збудованої каплички.

По-друге: В урядовому кварталі запрацювали ряд затишних кафе відомої львівської мережі.

По-третє: Розроблено новий логотип і слоган України.

04.07.2016
“Громадська рада реформ” разом з представниками громадськості, ретельно вивчивши всі кандидатури, шляхом відкритого конкурсу, одноголосно, 279 голосами “За” рекомендують призначити Єгора Соболєва Генеральним Прокурором України

Також 278 голосами “За”, 1 “Утримався” рекомендують призначити Семена Семенченка Начальником ГенШтабу і Начальником Паралельного ГенШтабу.

Зважаючи на високі професійні якості і перфектне бачення реформ, громадськість також рекомендувала призначити Прем’єр-Міністром України Олега Березюка.

05.07.2016
24-й канал спільно з Захід.Нет демонструють ряд сенсаційних розслідувань, де викривають злочинну діяльність попереднього режиму Порошенка. Зокрема, журналісти доводять, що нагромадження сміття у Львові, підпал Грибовицького сміттєзвалища, програні вибори в Кривому Розі, неголосування Самопомочі за судову реформу і за безвізовий режим, а також неголосування за бюджети і інші важливі закони – було “спланованою політичною спецоперацією з нейтралізації Самопомочі і Садового”.. Особливе місце в цьому викритті приділяється розслідуванню журналістів “Радіо 24” про про те, що активіст Хорт передбачив всі ці події, порвавши портрет Порошенка, за що його і посадили.
Журналісти відмічають, що на подолання наслідків цієї спецоперації проти Самопомочі і Садового, відновлення чесного імені, новим державним очільникам потрібен додатковий час, зо 2 роки… мінімум.

06.07.2016
Президенту України Верховному Головнокомандувачу України Андрію Садовому нагадують, що незважаючи на вирішення Ним оцих всіх надважливих, нагальних проблем, які десятиліттями не вирішувалися в Україні і вирішилися за 5 днів, в нашій країні продовжує діяти АТО.
З рішучістю, властивою справжньому Лідеру і Державному Мужу, Андрій Садовий називає АТО війною і видає Указ ізолювати Донбас, про що послідовна партія Сапомоміч почала говорити ще з 2014, одразу після того як пройшла в Парламент (з іншими гаслами щоправда).
Для ізолювання Донбасу представники громадськості і Ради Церков проводять молебні по всій лінії розмежування і закопують пам’ятні капсули. Оскільки після цього жодна куля не має права перелетіти через лінію розмежування, жодний ворог не має права пройти, Президент України Верховний Головнокомандувач України Андрій Садовий видає Указ про відведення військ і демобілізацію.

07.07.2016
Завдяки “спланованій політичній спецоперації з нейтралізації Самопомочі і Президента України Андрія Садового” відбувається те, про що Оксана Сироїд і Єгор Соболєв попереджали ще в 2015 року – Моторола опиняється в Раді, що ще раз доводить, що Оксана Сироїд, Єгор Соболєв і вся команда Самопомочі є далекоглядними політиками.


Може комусь вищенаписане видасться в чомусь смішним, але нічого смішного тут немає. Все вищеописане в ПОВНІЙ МІРІ описує СУТЬ діяльності, суть “реформаторства” “команди” Садового, про що я неодноразового говорив, але багато хто, до виявлення клоаки в Грибовичах, не хотів зауважувати.

Інших реформ, інших принципів проведення реформ, Садовий для вас НЕ-МА-Є.

Дякувати Богу, все вищеописане відбувається в паралельній реальності, в якій живуть псих(іатр) Березюк і його підопічний Садовий.

Автор