НСК “Олімпійський” – 94 роки!

Вітаємо головну спортивну арену України із днем народження!

Шановні друзі!

Від імені Міністерства молоді та спорту України прийміть щирі вітання з нагоди Дня народження Національного спортивного комплексу “Олімпійський”.

За 94 роки “Олімпійський” пройшов цікавий шлях від столичного стадіону до головної спортивної арени країни.

Роки успішного поступу перетворили НСК у сучасний потужній та авторитетний спортивний центр, який продовжує розвиватися. Приємно відмітити, що його життя насичене не лише футбольними матчами та різноманітними змаганнями.

Арена трансформувалася у мультифункціональний майданчик, двері якого відкриті для поважних бізнесових кіл, різноманітних форумів та кращих представників музичного мистецтва як національного, так і міжнародного рівня. А на початку цього року стадіон постав ще й як місце, що поєднує серця, де закохані можуть одружитися за спрощеною процедурою в рамках проекту “Шлюб за добу”.

За цією виизначною історією стоїть титанічна праця сотень людей, зусиллями і відповідальним ставленням яких, вдалося здобути авторитет та повагу. Сьогодні ваш колектив продовжує примножувати славні традиції українського спорту. Бажаю вам подальшого процвітання та стабільності.

У свою чергу хочу запевнити, що Міністерство молоді та спорту й надалі буде надійним і дружнім партнером НСК!

Вітаємо, “Олімпійський”!

З повагою,

Ігор Жданов

Міністр молоді та спорту України.

Джерело

Фото © Олег Стельмах

Автор