про марш азова

я би не сприймав марш азова як щось надто негативне.

судіть самі:

1) одних організовано привезли на автобусах, інші повтікали зі школи, з технікумів, всіх чемно провели по “коридору”. нікому зі сторонніх шкоди не вчинили

2) висунули вимоги, які збігаються з планом порошенка, крім “ко-ко-ко всі впірьод”… але то таке, це ж відповідна категорія ходила, там без “ко-ко-ко-впірьод” бути не може. які ж вони тоді радикали?

3) тепер наші міжнародні партнери почують думку військових, добровольців, що дуже важливо зараз, в ситуації, коли всякі штайнмайєри (і не тільки) починають гнати чемберленщину. а небезпека внутрішнього конфлікту (про що так голосно кричав азів), стане ще одним аргументом проти чемберленщини (якщо все правильно позиціонувати). сподіваюсь, саме для цього було проведене це дійство.

4) так звані націоналісти і радикали вчергове показали всім адекватним людям, що в Україні немає ні націоналістів, ні радикалів, а є політичні клоуни з фаєрами, які чомусь “воюють” в мирному Києві*
* це не про конкретні персоналії. але не знання (чи не розуміння) того що ти береш участь в цирку, не дає змогу давати іншу характеристику всім учасниками вистави.

5) нардеп білецький вчергове показав своїм виборцям з Києва як він працює і як він їх захищає… в їхньому ж місті

є і негативні моменти як те, що дістали вже ці цирки і карго-культи, дістали вже ці так звані вожді, але це, на мій погляд, той випадок, коли руками (точніше ногами) дурнів робиться щось корисне для країни.

Автор