Про рейтинги

Роздуми порохобота‬

За останніми соціологічними дослідженнями рейтинг БЮТу – 22%, проти 13% у політсили дядька Петра. А я то думав, чого це Юль-Володимирівна так розспівалася вустами вірної Савченко? Чого так наполегливо стала опрацьовувати люмпенський електорат, якому національне приниження – фігня порівняно з соцвиплатою, а халаявне ЖКГ дорожче енергетичної самостійності?

В принципі – варто було чекати. Не треба горювати.

Що таке 22% у Юльки? Це значить що скоро – зразу за наступними виборами президента, Юля очолить рейтинг найбільш ненавидимих політиків України. Це означає, що волонтери і не в міру турботливі громадські активісти, яким зараз і черевики “Талан” – не те, і аптечок в армії нема і форма – лайно і взагалі все не так – будуть від безсилля скрипіти зубами і ледь чутно скиглити, спостерігаючи відео підписання нових “взаємовигідних” угод з Москвою. Це означає, що ми побачимо Савченко яка у ВР посміхатиметься Гіві і Моторолі, а ті їй пихато реготатимуть в рило. Ми знатимемо про скажену корупцію, але гучних корупційних розслідувань не буде, бо автори розслідувань повернуться на роботу до тих осіб, на яких працювали до Революції Гідності. Що Третій Майдан таки збиратиметься – проти Тимошенко. І якою ціною він обернеться тепер – гірко припускати.

Це означає, що найдужче на тих Майданах волатимуть НЕ порохоботи – ті, які зараз попередажють про міру небезпеки, як Кассандра троянців що затягують в місто грецького коня. Найдужче там волтимуть ті, хто зараз найбільш захоплено мішає дядька Петра з лайном. І не тільки тому що вони – ліцеміри, або мов флюгер повертають туди куди вітер дме. Ні. Просто ці люди давно самі не помітили як, прагнучи справедливості і добробуту країни, навчилися не створювати, а всього лише мішати з лайном. Вони так і кажуть “ми неза певного політика – ми за справедливіть”. Угу. Поки перспектива безробіття у ЗМІ не замаячила, або поки роботу в уряді не запропонують. Бачив, знаю.

Хто на що учився.

Лох дозріває. Лоха невдовзі кинуть. Звісно потім лох заволає “Нас знову кинули!” – але пізно буде. Зараз лох про те не думає – він хоче.

ХАЛЯВИ!

Усьо нормуль. Миші яка хотіла безкоштовного сиру дуже корисно здобути скобою мишоловки по черепу – бодай для прикладу іншим мишам. Тим, хто хотіли справедливості і добробуту зразу – дуже корисно буде потрапити під владу популістки. Поплакати від приниження і безсилля. Познаходити собі виправдання. Позадавати собі самому дуже болючі питання.

Ой, корисно!

Їм зараз погано? Юлечка переконає їх у протилежному.

Я у ній не сумніваюся.

Автор