“Азов” ходив по Києву

от ходив сьогодні азов маршами по центру києва, висували вимоги, які дублюють позицію українських дипломатів (вибори після контролю кордону, за українським законодавством)
чого ходили? не зрозуміло…

і подумалось мені, що це не справедливо…

бо є ж така партія, як самопоміч, керівництво якої прямо заявляє, що потрібно ізолювати донбас (отут, наприклад)

думаю, азову набагато доцільніше було б походити маршами під хатою садового, попалити кущики під хатою войціцької, пострашити єгорку гранатою, розказати березюку якусь притчу в нього в дома.

може б тоді представники самопомочі прямо сказали, що вони плювати хотіли на всіх жителів донбасу, в тому числі тих, хто за них голосував на виборах.

…що вони плювати хотіли на жителів звільненої території, бо якщо б українська армія не звільнила краматорськ, словянськ, сєверодонецьк, маріуполь, то самопоміч так само б говорила і про жителів цих міст.

….що вони плювати хотіли на жителів харкова, дніпра, миколаєва і навіть кривого рогу, бо цілком вірогідно жителів цих міст могла (і за планом путіна, мала) чекати така ж участь. тому, якщо путін зміг би реалізувати свій план, то самопоміч послідовно заявляла, що ці території зло і їх треба відрізати

… почекайте.. та з таким підходом можна і до львова дійти?

а й дійсно.. тому дуже хотілося б почути той самий план самопомочі, який прямо протирічить конституції, в якому ця партія збирається ізолювати донбас.

тому, вояки з азову, досить заважати киянам, приїжджайте до андрія в гості, там паліть фаєри.

Автор