Хтось зухвало бреше

По мережі розноситься нова зрада! Звучить так: “Поки влада проводить в Києві гей-паради, на сході загинуло шестеро наших хлопців!”

Чотири? Чи шість? Нардеп Дейдей назвав чотирьох. Журналістка Заровная – шість і стару байку “допоки ПС захищав Батьківщину, ЗСУ дали драла!” І всіх називають з Правого Сектору – тобто таких чию наявність нереально перевірити через військкомати та штати частин.

Міноборони у відповідь на це заперечив, що:

  • за минулу добу (станом на 00.00) жоден український військовослужбовець не загинув, 12 бійців зазнали поранень. Усім військовослужбовцям надається невідкладна медична допомога… за попередньою інформацією, (станом на 14.00 12 червня), внаслідок бойових дій, за минулу ніч втрати сил АТО складають: троє військовослужбовців поранені;
  • інформація, яку оприлюднив народний депутат України Євген Дейдей, щодо численних безповоротних втрат в лавах Збройних Сил України упродовж цієї ночі, не відповідає дійсності!
  • в районах проведення Антитерористичної операції, на передових позиціях сил АТО немає жодного підрозділу, який не входить до складу Збройних Сил України або інших силових відомств, задіяних в АТО. Себто – правосєків.

Про що це говорить? Що – це не та ситуація, коли правда десь посередині. Це – ситуація коли хтось зухвало бреше, або – Міноборони, або – Дейдей, Заровная та правосєкі. І судячи з того, що я знаю про наявність правосеків на передку – бреше НЕ Міноборони.

А щодо прайду, то я вже сказав, здоровим мужикам яким не дають спокою паради геїв, було б варто зайнятися жінками та дівчатами (особливо – поодинокими). А не геями. Бо ще жоден гей не увів у натурала дівчину. Їх у натуралів уводять інші натурали.

Тож чим більше натурал займається геями, тим більше шансів… ну, самі збагнете.

Автор