Про політичних тітушок у Раді

Mason Lemberg

Паляться. Страшно паляться.

Є порядок денний останнього робочого дня перед довгими канікулами. Порядок денний погоджений, затверджений.

В порядку денному важливі питання судової реформи, пенсійної реформи, медичні законопроекти, зняття недоторканості добкіна.

Зміни в порядок денний вносяться 226 голосами.

Мєлкочлєнні маргінали, які називають себе “єврооптимістами” і “антикорупціонерами”, сміття з самопомочі і бомки зі швободи, разом з рабіновичами і каплінами блокують трибуну, влаштовують цирк з мегафонами нібито з вимогою внести в порядок денний законопроекти на кшталт “Законопроект про те, щоб вигнати путіна з кремля”.

Тобто мєлкочленні маргінальні партії свідомо зривають засідання ВР, намагаючись маніпулювати хотєлками, прекрасно знаючи, що їхні “вимоги” не мають ніякої перспективи і ніякого відношення до реальності.

Ще раз повторюю: роблять це цілком СВІДОМО, намагаючись спровокувати бійку в ВР чи під нею, щоб не голосувати за важливі питання в порядку денному.

І коли, ще 2 роки тому я сумнівався на рахунок цих маргіналів і їх цілей, то зараз в мене нема жодних сумнівів в тому, що вони СВІДОМО, згуртовано і контрольовано працюють проти України.

І ще один момент: основною їх зброєю є маніпуляції призначені для людей, які хочуть все й відразу, але не хочуть розбиратися в суті. От сьогодні прекрасна нагода щоб побачити до чого доводить небажання розбиратися в суті, а хотіти все й відразу.

Доводить до того, що ми з вами втратили багато часу і можливостей поки антидержавні політичні тітушки, що прикриваються “благими намірами” водили нас за ніс, вносячи деструктив і хаос замість реформ.

Автор