Хто вбив боротьбу з корупцією

Mason Lemberg

Сьогодні пан Назар Холодницький дуже жалівся на те, що “українські чиновники створюють механізм для легалізації незаконно отриманих коштів”.

Мовляв:

“Зараз фактично створюється дуже небезпечний механізм, коли кожен, хто хоче легалізувати свої незаконно зароблені кошти, знайде собі мільйонера, який має такі кошти, і вони укладуть фактичний договір, що той нібито дає йому борг, а той нібито отримує 5, 7, 10 млн. Фактично ми доводимо, що ніякої передачі коштів не було. Розумієте, вкрав, знайди колегу, який офіційно є мільйонером, укладемо договір і таким чином будемо вважати, що договір є”

А тепер зацитую п.Назару уривки свого поста від 19 вересня 2016 року:

Пане Назаре, ви помилилися, стверджуючи, що “українські чиновники створюють механізм…”

Цей механізм створює не дейдей, цей механізм вже створено майже рік тому.

Авторами цього механізму став корупціонер сірожа лещенко і ваш колега, корупціонер пан ситник.

Саме вони, намагаючись захіхікати корупційні злочини лещенка і його ймовірну держзраду (бо не зрозуміло хто і за що платив лещенку сотні тисяч баксів, щоб той їздив по Голландії перед референдумом і розказував про страшну корупцію в Україні)… саме вони придумали абсолютно ідіотське прикриття у вигляді фейкового договору позики, укладеного заднім числом. Вже не кажучи про те, що договір безвідсоткової позики сам по собі являється предметом корупції.

Так от, пане Назаре, рік тому ваші друзі/колеги вбили боротьбу з корупцією і е-декларування. Адже тепер кожен з корупціонерів може позичити гроші в “мами” і “улюбленої людини”.

До вашого сорому, навіть корумпована прокуратура часів янека, не повелася на цей ідіотизм і посадила зварича.

І тільки у ваших силах поставити край цьому всьому цирку.

Автор