Про шабуніна і послідовність послів

Mason Lemberg

А я вважаю, що шабуня маладєц. Чесно.

Приємно здивували своєю адекватністю і фанати шабуні. Я з ними повністю солідарний.

Я теж вважаю, що посвідчення журналіста нічим не краще посвідчення кочегара і воно не є ні виправданням, ні, тим більше, індульгенцією.

Я теж вважаю, що кожна олігархічна бородата куртизанка має отримувати за свої провокації і брехню по заслугах, в тому кулаком числі між окуляри. І ніяке посвідчення, ні журналістське, ні депутатське не має знімати відповідальності за антидержавні дії, провокації і брехню. А навпаки.

Я радий, що прихильники шабуні солідарні зі мною в моїх поглядах на злочинно-провокативну діяльність псевдожурналістів.

А от хто мене розчаровує – то це посли G-7. Вони ж бо мають інші погляди на журналістику. Це ж бо вони нам всім розказували, що не можна сварити колаборантів з журналістськими посвідченнями, що працюють на мгб днр.

А тут такий кричущий випадок як побиття журналіста!

Де спільна заява? Де звернення до влади України негайно знайти злочинця що побив журналіста і покарати його? Де погрози не дати безвіз і не дати транш МВФ, якщо влада не забезпечить безпеку журналістів і не покарає винних за побиття?

Де послідовність шановних послів? Де однакові стандарти? Бо ж пани, які вчать нас боротись з корупцією, мають знати, що вибіркове відношення і подвійні стандарти, закон для чужих – це і є та сама корупція.

Зрештою, чому до сих пір нема коментаря Дуні Міятович?

Автор