Ранкова кава. Огляд новин за 25 квітня

Богдан Карпенко

• ПАТ “Завод “Маяк”, що входить до складу ДК “Укроборонпром” здійснив презентацію дослідних зразків ручного протитанкового гранатомету РПГ-М7, що був виготовлений на підприємстві з вітчизняних комплектуючих, силовим структурам України та успішно завершив тактичні стрільби озброєння свого виробництва.

• КБ «Луч» показав чергові вдалі випробування ракетного комплексу «Вільха». Комплекс перевершує за ТТХ РК «Точка-У» (максимальна дальність ураження 120 км). Всі складові для виробництва «Вільхи» — вітчизняні, включно з новою системою управління, новим ракетним паливом та новою бойовою частиною. Одна з особливостей — система управління ракетою, вона передбачає корекцію польоту ракети за рахунок імпульсних двигунів. Ракета здатна нести різні бойові частини в залежності від призначення.

До перемоги !

Черговий вдалий етап випробувань ракетного комплексу.

Posted by КБ "ЛУЧ" on Dienstag, 25. April 2017

• Харківський тракторний завод відновлює виробничий ритм після торішнього вимушеного 10-місячного простою. За лютий-квітень 2017 року з конвеєра зійшли 302 трактора моделей ХТЗ-150К, ХТЗ-240К, ХТЗ-17221 та ХТЗ-242К. Стабільне фінансування дозволило керівництву заводу в стислі терміни закупити необхідні комплектуючі, повністю закрити заборгованість по заробітній платі, провести підготовчі роботи і відновити виробничий процес.

З моменту запуску ХТЗ випустив вже більше 300 тракторівХарківський тракторний завод відновлює виробничий ритм після то…

Posted by Зроблено в Україні on Dienstag, 25. April 2017

• Українські мобільні оператори заявили про готовність своїх мереж до 4G. Мобільний оператор “Київстар” підготував 70% своєї радіомережі до впровадження 4G і має намір до кінця другого кварталу 2017 року збільшити цей показник до 100%. Як повідомила агентству PR-директор Vodafone-Україна Вікторія Рубан, 89% мереж оператора готові до впровадження 4G.

• Китайська корпорація “China International Agriculture Investment Corporation” зацікавлена у здійсненні прямих інвестицій в український агропромисловий комплекс та поглибленні співпраці за найбільш перспективними напрямами. З цією метою наразі планується проведення Українсько-Китайського Форуму з аграрного розвитку та створення Першого Китайського модернізованого сільськогосподарського Парку в Україні.

• ПАТ “Укрзалізниця”. Завершили річний аудит в компанії Ernst & Young за 2016 рік. Правління схвалило проект консолідованої фінансової звітності ПАТ «Укрзалізниця», складеної за міжнародними стандартами, на яку надав висновок незалежний аудитор.

Ми завершили річний аудит в компанії Ernst & Young за 2016 рік. Правління схвалило проект консолідованої фінансової звіт…

Posted by Войцех Балчун on Dienstag, 25. April 2017

• Івано-Франківськ має намір придбати сортувально-подрібнюючий комплекс для сміття. «Очікується, що комплекс для сортування та подрібнювання ТПВ буде призначений для комбінованого сортування (ручне та механізоване сортування) з подрібненням великогабаритних відходів, виділенням відходів чорних та кольорових металів, склотари, пластмаси, дерева та паперу». Комплекс матиме потужність не менш ніж 50 тис. тонн на рік, та продуктивність 12-15 тонн відходів на годину.

• ПАТ «Укргазвидобування» оголосило тендер на капітальний ремонт нафтових і газових свердловин на родовищах Шебелинського (Харківська область) і Полтавського газопромислових управлінь.

• ПАТ “Аграрний фонд” (власником 100% акцій є держава) – чистий прибуток за 1 кв. 2017 111.3 млн грн (за весь 2016 рік чистий прибуток 48.7 млн грн)

ЧИСТИЙ ПРИБУТОК ПАТ «АГРАРНИЙ ФОНД» ЗА I КВАРТАЛ 2017 РОКУ СКЛАВ 111,3 МЛН ГРНЗа підсумками І кварталу 2017 року дохід…

Posted by ПАТ "Аграрний фонд" on Dienstag, 25. April 2017

• Цього року зробимо і облаштуємо на Донеччині 200 тренажерних та 85 спортивних майданчиків зі штучним покриттям (розміром 42х22 м) – Жебрівський

Цього року зробимо і облаштуємо на Донеччині 200 спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням та 85 спортивних майда…

Posted by Павло Жебрівський on Dienstag, 25. April 2017

• У тексті Меморандуму між Україною і МВФ немає жодних зобов’язань щодо підвищення пенсійного віку для українців – Павло Розенко. «Меморандум з МВФ вперше за 15-річну історію оприлюднений на сайті Міністерства фінансів України. І кожен може переконатися, що сенсацій там немає, за ці три тижні ніяких катаклізмів в Україні не трапилося».

• На Херсонщині близько 50 кг чорної ікри пустять на виведення малька стерляді. Близько 45-50 кг чорної ікри розраховують отримати в найближчі дні на Дніпровському виробничо-експериментальному осетровому рибоводному заводі під Херсоном. Для цього тут вже відібрали понад 1400 статевозрілих особин стерляді, що містяться в ставках держпідприємства. Однак ікра піде не на продаж, а для виведення малька, який потім відправиться в дику природу. На 2017 рік заплановано випустити в пониззя Дніпра близько 1,2 млн молоді «царської риби», яка, на відміну від осетра, севрюги і білуги, річку не покидає і в море не йде.

• В “Укравтодоре” рассказали, как будут строить автобан в ЕС по маршруту Одесса-Умань-Львов-Краковец.

• “Столична романтика”: річковий трамвай у Києві запрацює з 1 травня.

Автор