Зради і перемоги тижня. 7-13 квітня

Дмитро Вовнянко

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 7 – 13 квітня 2017 рр.

ЗРАДА

З’явилося відео, на якому поряд із бойовиками “ДНР” стоїть начебто полковник української поліції. Сам Голубан у коментарі заявив, що зображення є монтажем.

У Полтаві невідомі розбили меморіальні дошки учасникам АТО і Петлюрі.

Прокуратура Київської області затримала колишнього протоієрея, який намагався продати за $500 тисяч старовинні церковні реліквії, які належали покійному Митрополиту Київському і всієї України Блаженнішому Володимиру (Сабодану).

В Одесі між активістами патріотичних і проросійських організацій сталася бійка.

Командир одного з підрозділів в зоні проведення АТО застосував вогнепальну зброю щодо свого підлеглого, який перебував у стані алкогольного сп’яніння і не підпорядковувався наказам.

Кабмін продовжив надзвичайний стан в енергетиці.

Унаслідок пожежі на артскладах Міноборони у Балаклії Україна втратила боєприпасів на мільярд доларів.

ПЕРЕМОГА

Український важкоатлет захистив титул чемпіона Європи. Також на арені MGM National Harbor у США українські боксери Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик провели боксерські поєдинки, впевнено здолавши своїх суперників.

Президент України Петро Порошенко підписав закон, який передбачає компенсацію ветеранам АТО та внутрішнім переселенцям половини вартості житла.

В Україну доставили першу партію ліків для онкохворих дітей на 60 млн грн. Завдяки проведенню закупівель на міжнародних ринках українці отримують якісні ліки за чесною ціною.

Український літак АН-2-100 встановив світовий рекорд. Він злетів на висоту 2700 м із вантажем 3200 кг.

Нацрада оштрафувала 10 радіокомпаній за недотримання квот на українську мову. Найбільший штраф розміром 125,7 тис. грн заплатить “Радіо Шансон”.

Українська школярка з Харкова Ольга Шевченко здобула перемогу на щорічній Європейській математичній олімпіаді для дівчаток, яка відбувалася у швейцарському Цюриху.

Рада легалізувала приватних детективів.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор