Печалька Ходаковського – ми все робимо правильно.

Дмитро Вовнянко

Ватаг банди терористів ДиРи “Восток”, злочинець і зрадник Шурка Ходаковський зробив грандіозне зізнання. На своєму ФБ він написав, цітую:

“а вы знаете статистику наших потерь в виде безвозвратно убывших по различным причинам из воюющих, в первую очередь, подразделений? Минимум пятьдесят человек в день. Включите мозги и подсчитайте, уважаемые кроты: пятьдесят на десять — пятьсот; пятьдесят на тридцать — полторы тысячи… За месяц полторы тысячи по двум корпусам”.

Півтори тисячі на місяць у Зоні АТО. Проти наших втрат що не повернути, ВСІХ силовиків по ВСІЙ Україні за минулий місяць – 57 осіб. З них у Зоні АТО – 55.

Я не маю підстав сумніватися в цифрах наших втрат – кілька волонтерських груп відслідковують їх по всіх можливих джерелах, збираючи інформацію по кожному нашому загиблому – з іменем, прізвищем, фото, званням, частиною, звідки родом, тощо.

55 проти 1500… Про що це говорить?

У першу чергу, про те, що ми – набагато краще стріляємо. Ми набагато краще окопуємося і обладнуємо свої позиції. Ми не кидаємо своїх людей масами під ворожий вогонь. Ми бережемо своїх людей.

Ми, бляха, все робимо правильно, бо інакше – наші втрати були б як мінімум – такі самі.

Це говорить, що нас постійно атакують і всі дорікання зраднюків про “ой, ми втрачаємо людей в АТО”, адресувати треба не на Банкову, а в нори терористів і у Москву.

Це означає, що єдиний наш шанс припинити все це – перемогти, а для цього треба виграти час і ресурси, для того треба, аби санкії і ціни на нафту придушили їх сильніше, а для того…

Вибачте, а хіба ми робимо не саме от це?

І ще кілька цітат зрадника Ходаковського:

“Тактика Пороха понятна и незамысловата: прикрываясь Минском, довести нас до асфиксии и взять потом с минимальными потерями”.

Тут, зараза, навіть не сумнівайся. Саме так і буде.

“Однако, края, мальчики и девочки – тянуть ни мы больше не можем, ни обстоятельства не располагают к этому.”

Ага-ага! Давай! Піднімай в атаки своїх апашлєнцев. Веди їх на наші позиції в повний зріст. Доведи денні втрати терористів ДиРи до 200-300 на день.

Нам емпатії вистачить – всіх калібрів.

Автор