Про розгони блокади, буйство поросцят, захоплення ОДА та лохів вухастих

Дмитро Вовнянко

Перше. Ніякого розгону редуту НЕ БУЛО. Було затримання групи провокаторів, що заявилися у прифронтові райони зі зброєю з невідомою метою (читай – працювати “тітушками влади що розганяють редути”).

Друге. З того, як під цей шумок акція протесту в Кривому торці була згорнута, очевидний висновок, блокада – фсьо і весь цей паголос має лише одну мету – стати шумовим прикриттям для згортання блокади, як такої, що зжерла значні ресурси але не виправдала сподівань.

Або “ми сіли в калюжу і уходимо”, або “нас розігнала злочинна влада” – відчуйте різницю.

Третє. Весь сир-бор почався після того як кабмін примусив Садового створити центр з переробки сміття. Днями закінчилися експертизи по пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі. Встановлено – підпалу НЕ було. Садовому ломиться звинувачення у злочинному службовому недбальстві. Втрата значного грошового потоку плюс перспектива кримінального переслідування доя сміттєвого – вагома причина аби хитати Україну зсередини. А з огляду на те кому і як його партія злила Кривий Ріг – не виключені і зовнішні мотивації.

Четверте. Заявляю! Я щодня захоплюю квартиру! Свою власну. Посміялися? Добре. Тоді збагніть, захоплень ОДА – НЕ БУЛО. Насилля передбачає опір. Не можна захопити те, що й так належить тобі. Якщо “захоплення” відбувається на чолі з керівництвом цієї самої ОДА – це не захоплення, це брехня.

Що насправді? Насправді Садовий ширить свій вплив у західних областях України. Судячи з факту псевдо-захоплень, можлива міграція частини тамтешеіх депутатів до політсили Садового. Судячи з байдужості до “захоплень” мешканців міст – з підтримкою мас треба працювати. От саме для підтримки мас потрібеі недомайдани і супер кривджений, битий, ув’язнюваний і катований владою Парасюк – електорату готують червоно-чорного Бориса Савінкова.

Що ще? Про лоха вухастого. Це почесне звання переходить ВО “Свободі” чиї активісти нині захопленно топлять за троїцю Єгорка/Сьомка/Парасюк – за партію голова якої за Янука топив ВОС у лайні. Лох – це доля, а народжений тягати каштани з вогню для інших – владою не стане. На горбу ВОС виїхав весь Майдан – ВОС за результатами з ВР вилетіла. Коли Садовий знову виваляє ВОС в лайні і прокатить їх на виборах мера Львова або інших, я раджу ВОС згадати редути і те як вона власними руками кріпила політичне майбутнє Садового. Вибачте, з дитинства час виростати.

Політика – не для романтиків, вона для прагматиків.

Автор