Розкажіть їм про Хорватію

Хочете помилуватися картиною, як блокувата випадає в осадок, з’їжджає з теми, і робить вигляд ніби не помічає ваших слів? Розкажіть їй про Хорватію.

А самі знаєте про Хорватію?

Значить є така країна – Хорватія. У 90-і там була така сама пробоема як у нас зараз – їхня ДНР. Сербська країна називалася. Там типу серби до Сербії приєднатися хотіли, й тому у бандах Країни було до фіга громадян Сербії, а ще Росії. В т ч – слав’янський бігунець Стрєлков-Гіркін.

Ліквідувіти їхню ДНР зразу у Хорватії не вийшло – в них був свій серпень 14-го і свій Іловайськ. Тому Хорватія уклала з Країною економічну угоду.

Чули? Угоду!!!

У нас зараз близько нічого такого нема. У нас в Мінську Україну представляє пенсіонер, з яким чомусь балакає Москва. А Хорватія…

Хорватія домовилася зі своїми сепарами про забезпечення енергетикою та роботу нафтопроводу і підприємств. Ба більше – сепари створили для Хорватії транспортний коридор – за відповідну платню. Ба більше, торгувала Хорватія не тільки з сепарами, а й через них – із Сербією, яка для Сербської країни була тим чим для ДНР – Росія.

Бізнес на крові!.. Принижена пам’ять загиблих!..

Хорватські Сьоми та Парасюки тоді билися в істериці рівня катарсису. Але хорватський дядько Петро робив те саме що й наш зараз – їхніх Сьом та Парасюків посилав в дупу і чітко гнув свою лінію. Хоча йому було навіть складніше. На відміну від нашого дядька Петра, їхній не міг послатися на досвід Хорватії та Грузії – вони були перші.

Звідусіль вирував лемент «Гібридна війна – то казка! Давай як в Другу світову! Блокада!! Редут!!!»

Але їхній дядько Петро зчепивши зуби, кріпив економіку, співпрацював з Заходом і чекав дня Х. І дочекався.

Одного дня Москва опинилася в такій ситуації, що їй різко стало не до Сербської країни. Водночас Сербія була так придушена санкціями, що могла Країні тільки поспівчувати. Саме в цей момент хорвати сунули вперед свої танкові і мотострілецькі бригади і Сербська країна перетворилася на сумну казку з минулого. В Сербію втекли не тільки їхні банди ДиРи, а й кілька сот тисяч їхньої вати.

Розкажіть блокуваті про Хорватію! Хто зна? Може почують?

Автор