На кого працює “самопоміч”

Для початку наступний текст. Зверніть увагу на дату:

26.03.2014

“Правда и точное понимание реальности сегодня очень важны для вас всех. Правда такова, что вы получили сокрушительный удар по собственным многочисленным иллюзиям, что вы получили вторжение, И ПРОИГРАЛИ ВОЙНУ. Первую войну в истории независимой Украины. Не стройте себе иллюзии и не занимайтесь самоуспокоением. ЭТО – ПОРАЖЕНИЕ. Во многих аспектах, особенно, в потери армии и флота в Крыму, поражение очень обидное, с которым вам придется жить дальше. Не стыдно проигрывать куда более сильному врагу …. ВАМ, украинцам, в этом мире НИКТО НИЧЕГО НЕ ДОЛЖЕН. Никто не ждет вас с распростертыми объятиями”

Я просто зробив переклад на російську мову, і замінив у зверненні слова “нас, ми, нам”, на “вас, вы, вам”.

Автора даного заклику можете побачити за наступною лінкою. Ключове, на моє переконання, з його виступу – вам навів. Ще раз уважно подивіться, у який час цей заклик до капітуляції був сказаний.

http://blogs.pravda.com.ua/aut…/sadovy/5333318adb1d7/page_7/

Хочете, напишу одним реченням все, що сказано на відео: Ви програли, ви у цьому самі винні, вам ніхто не допоможе, змиріться, і працюйте.

Тепер ще декілька думок:

Садовий притиснутий своїми російськими бізнесовими партнерами. Семенченка йому впихнула Росія, причому так, що він не міг там і слова сказати. Садовий не є генієм комбінацій, а звичаний дрібний аферист, котрого назначили на роль мера патріотичного міста, який має говорити гарні слова, і ходити до Церкви у вишиванці. Нічим іншим, крім того, що його міцно тримають росіяни за відоме місце, я не можу пояснити, чому він постійно йде на втрати рейтингу, втрати депутатів, лиш би захистити запоребриків у фласній фракції.

До сьогоднішньої відвертої спроби партією “Самопоміч” відвертання уваги від агресії РФ, і просування маркеру “війна через торгівлю з терористами”, я вважав, що Андрій Іванович маневрує, тепер бачу, що маневри закінчились, і остаточна сторона, котру приймає його фракція – визначилась.

Ще один момент, котрий вказує мені на те, що “Самопоміч” стала новою Гадьою – робота медійки фракції, сюди включайте і розкачані фейсбуки спікерів: за три роки медіапотужності Садового відзначались якісною графікою, але, при цьому, відчувався явний брак думки – фактично все, що змогли видумати його медійники – це постійні танці навколо Ліпецька, і чомуатоаневійна.

Зараз ситуація різко змінилась, вважаю, має місце робота зовсім інших спеціалістів, і маніпуляції у фейсбуках спікерів “Самопомочі” вийшли на якісно набагато вищий рівень, плюс дуже велика підтримка ботами, розкачка. Вважаю, працюють знову ж таки росіяни. І робота по проекту “блокада” йде у дуже швидкому темпі, без підготовки – звідси багато слідів за виставами, і саме тому так легко розпізнавати фейки (“тітушки”, “контрабанда зброї”, “лист Жебрівського”). Також вже було повідомлено, що “Самопоміч” не дочекалась завершення роботи над власним законопроектом про окуповані території, подала сирий, просто, як причину, щоб підняти скандал.

Тепер мені цікаво наступне: хто з депутатів фракції вирішить грати на стороні Кремля далі, а хто вийде.


Нагадаю цікаву інформацію, яка гуляла соцмережами у липні 2014

Автор