Кілька запитань щодо парасюка

Mason Lemberg

16 липня 2014 року
Володимир Парасюк:
“В даний момент перебуваю на самому кордоні між Україною і Росією. На власні очі бачу як з території Росії “Гради” обстрілюють Амвросіївку. Приблизно 7 км. на південь від КП Успенський, а також з північної сторон, приблизно 20 км”
https://www.unian.ua/…/940081-ukrajinskih-biytsiv-pid-amvro…


2 вересня 2014 року
Володимир Парасюк
“….І коли нас взяли російські військові (вони мене в лице там не знали, я не переживав). От коли нас завезли на територію Росії і там ГРУ почало допитувати….”

(з 20-ї секунди)


24 лютого 2017 року
Володимир Парасюк
“Якщо ж розуміємо, що окупанти – це маргінали, незрозумілі дикуни, які прийшли з автоматами на нашу землю, – так наближаємо завершення війни. Відключити їм газ, воду, світло, залишити без ахметовських гумконвоїв, забути про постачання продовольства – війна сама закінчиться.”
http://24tv.ua/parasyuk_nazvav_umovu_zavershennya_viyni_na_…


Просто запитання:

1) А що такого сталося, що через 2,5 роки після обстрілів градів з території росії, після полону на території росії, парасюк раптом почав розказувати про маргіналів і незрозумілих дикунів з автоматами, які воюють за рахунок ахметовських гумконвоїв?

2) Чому ахметовські гумконвої досі їздять на територію дири, а звитяжні “блокадники” перекрили нам наше вугілля?

І просто судження:

Людина, що бачила на свої очі як гради з території країни-окупанта обстрілюють наші міста, бачила як гинуть наші солдати, яку в якості полоненого вивозили на територію росії для допиту, може говорити про”незрозумілих маргіналів і дикунів з автоматами” тільки у двох випадках: або ця людина здеградувала до рівня амеби, або ця людина зрадник.

Автор