Про недооцінку кремлепропаганди

Mason Lemberg

Я дуже багато разів писав про те, що не можна недооцінювати пропаганду кремля і помилково думати, що кремль з його мільярдними бюджетами на пропаганду – це тупі боти з колорадками на аватарках.

І якось так майже непомітно вчора пройшла новина, що виявлено таваріща Жука – терориста, який стоїть за цілою мережею аккаунтів, метою яких було влаштовувати внутрішні бунти і криваві революції.

Ну ясно що непомітно…

А кому її зауважувати, кому показувати людям, що їхню країну намагаються зруйнувати зсередини? Хто це буде робити? Імпотентний стець чи ті, хто пасся на інформації від жука і робив те ж саме що він, свято вірячи, що це патріотизм?

Тому нагадаю я. Ще раз, хоч вам це і надоїло:

Вчора виявлено УКРАЇНОМОВНУ УСПІШНУ оптимізовану під внутрішнього споживача групу аккаунтів, дії якої були направлені на внутрішній розбрат.

І якщо комусь це здасться фігньою, то згадайте того дурня, який кидав гранату в нацгвардійців під ВР і те, що в його стрічка була переповнена репостами з “Ми патріоти України”

Але і це ще не все.

Сьогодні Дзиндзя привідкрив ще один аспект інформаційної війни проти України
https://dzindzya.tumblr.com/…/%D0%B7%D0%B0-%D1%89%D0%BE-%D0…
https://www.facebook.com/dzindzia/posts/1284627864908092?pnref=story.unseen-section

І вгадайте хто отримує гроші з рф за “роботу” і хто має рахунки в російських банках (В РОСІЇ) – сірожа, той самий сірожа, який не може пояснити звідки в нього гроші на квартиру і на дороге життя, який не може пояснити, чому перед референдумом в Нідерландах він агітував проти України, розказуючи свої безпруфні байки про страшну корупцію.

Ось вам і війна, справжня війна проти України, спроба зруйнувати її зсередини.

А ви й далі думайте, що війни немає і обмазуйтесь баталіями з “смішними ботами” і далі “садіть на підвали порохоботів”.

Автор