Про ставлення до мешканців ОРДЛО

Богдан Карпенко

Спостерігаючи, як час від часу деякі політики пробують внести ідею відділення Донбасу, хочу повідомити декілька власних переконань, котрих дотримуюсь, щоб читачі розуміли моє ставлення до подібного.

1. Мешканці ОРДЛО (які не вчиняли тяжких злочинів) – це заручники незаконних збройних формувань, котрі підтримуються РФ, заручники незаконних збройних формувань, котрі тероризують Донецьк та Луганськ прикриваючись захистом з боку збройних сил РФ, мають у складі солдат РФ, військову техніку РФ.

2. Мешканці ОРДЛО (які не вчиняли тяжких злочинів) – це українці, котрих багаторічно зомбували агресивною пропагандою, як з боку РФ (вільний доступ котрої не був закритий), так і з боку наших деяких безвідповідальних ЗМІ, та публічних діячів.

3. Не може бути мови про відділення наших земель через те, що там створене багаторічне хворе інформаційне поле. На окремі райони Донецької та Луганської областей повинна бути повернена українська влада, умови повернення – це виключно умови України, а не видумані різноманітні компроміси з боку РФ, які блокуватимуть наші загальнодержавні рішення.

4. Українці, які не вчиняли тяжких злочинів – повинні бути амністовані, ті хто вчиняв тяжкі злочини – покарані згідно нашого законодавства.

5. На території повинно спершу бути створене здорове інформаційне поле, а вже потім вибори.

Я чітко розумію, що сьогодні у ОРДЛО є багато проросійськи налаштованих українців, також я чітко розумію, що під впливом здорового інформаційного поля їх погляди будуть мінятись, також я чітко усвідомлюю, що під час цього лікування повинна бути припинена травля тих українців, які під впливом пропаганди мають вороже ставлення, у тому числі до мене. Ще раз: все написане вище – є моє особисте переконання, я хочу бути відвертим з власною аудиторією. Все вище написане, звісно, може почати реалізовуватись, як тільки РФ припинить підтримувати НЗФ у ОРДЛО, забере свою армію та військову техніку звідти.

Крапка

Автор